ZAO Perleťový oční stín 107 Brown grey

ZAO Perleťový oční stín 107 Brown grey

160
Skladem 1 - 2 ks
Možnosti dodání: již zítra u vás
Brno, Šilingrovo náměstí > 3 ks / Praha, Palác Lucerna > 3 ks

Oční stíny v lichotivém hnědo - šedém odstínu podtrhnou hloubku každých očí bez okázalého efektu. Pro každý den, kdy chcete být tak trochu tajemná.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

ZAO Třpytivé oční stíny 107 Pearly Brown Gray v neutrálním odstínu hnědo šedé lichotí modré, hnědé, zelené i šedé barvě očí. Obsahují šedé i hnědé pigmenty a hodí se pro přirozené i výraznější líčení. Pokud tuto náplň vložíte do magnetické paletky ZAO, můžete si vytvořit vlastní kompozici barev pro jakoukoli příležitost.

Třpytivé oční stíny ZAO pokryjí vaše víčkatisíci zářivých odlesků. Mají bohatou pigmentaci, díky čemuž jsou jejich odstíny opravdu intenzivní a výrazné. Jejich výdrž je dlouhotrvající a velice snadno se nanášejí. Dají se jednoduše rozetřít do ztracena pro maximálně přirozený efekt.

Oční stíny ZAO neobsahují potenciálně škodlivé syntetické ingredience, takže nedráždí jemnou a citlivou pokožku v okolí očí. Naopak jsou bohaté na výtažky z bambusu a olivovníku, které prospívají pleti. Se třpytivými očními stíny ZAO vytvoříte dokonalé líčení.

Použití: Nanášejte stíny na oční víčko prsty, štětcem či pěnovým aplikátorem.

ZAO je dekorativní kosmetika pro všechny, kdo nechtějí dělat kompromisy ve složení produktů. ZAO minerální bronzery neobsahují silikony, parabeny či další potenciálně škodlivé syntetické ingredience a naopak obohacují pleť cennými antioxidanty a přírodními složkami.

Barva: hnědá, perleťová, šedá

Výrobce: COSMÉTIKA France SARL, 10 rue Condorcet , 26100, Romans sur Isére, Francie

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?