Nobilis Tilia Pleťová voda mateřídoušková 200 ml

Nobilis Tilia Pleťová voda mateřídoušková 200 ml

(6 hodn.)
Značka: Nobilis Tilia
Certifikáty: CPK
Certifikát CPK
197
Skladem 3 - 5 ks
Možnosti dodání: již dnes u vás
Praha, Palác Lucerna > 5 ks / Praha, OC DBK > 3 ks / Praha, Karlín > 2 ks / Brno, Šilingrovo náměstí > 1 ks

Pleťová voda Mateřídoušková pleťová voda pečuje o potřeby mastné i smíšené pokožky náchylné ke tvorbě nedokonalostí. Rostlinné látky pokožku čistí a zároveň hojí pupínky i akné.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu4
Hodnocení6
Položit dotaz
Popis produktu

Mateřídoušková pleťová voda Nobilis Tilia pečuje o potřeby mastné i smíšené pokožky náchylné ke tvorbě nedokonalostí. Rostlinné látky pokožku čistí, odstraňují přebytečný kožní maz a zároveň hojí pupínky i akné. Problematická pleť je čistší, méně se mastí a získává zdravý pěstěný vzhled.

Pleťová voda aktivně čistí a zklidňuje problematickou mastnou pokožku díky obsahu výtažku z mateřídoušky. Ten je bohatý na množství silic, které mají výborné antibakteriální a léčivé vlastnosti, mastnou pleť čistí do hloubky a uvolňují nečistoty usazené v pleťových pórech.

Kromě toho mateřídouška skvěle podporuje prokrvení pleti, napomáhá tak snadnějšímu vstřebávání účinných látek do pokožky a zároveň urychluje regeneraci poškozené pleti. Mastná problematická pleť je tak v jednom kroku nejen vyčištěna, ale také zklidněna, zjemněna a ochráněna před vznikem nedokonalostí.

Očista a osvěžení

Pleťová voda s mateřídouškou od Nobilis Tilia je jako stvořená pro mastnější, smíšenou a problematickou pokožku. Dodává pokožce celou řadu prospěšných látek a pomáhá z pleti odstranit zbytky make-upu a nečistot po odlíčení. Díky přírodním výtažkům o pokožku šetrně pečuje, tonizuje ji a zanechává ji dokonale čistou bez ucpaných pórů a nedokonalostí. 

Proti mastnotě i pupínkům

Pleťová voda Nobilis Tilia má tonizující účinky a mírně stahuje rozšířené póry. Díky jejímu použití zároveň dochází k lepšímu vstřebávání účinných látek z následné péče do pokožky. Zároveň je mírně antiseptická, a tak chrání proti vzniku pupínků a dalších nedokonalostí. Pleťovou vodu můžete používat na klasickém vatovém tamponku či ji jemně vklepat do pokožky dlaněmi. 

Podpora regenerace

Mateřídouškový éterický olej je pak skvělý právě na problematickou pokožku. Pomáhá optimalizovat produkci kožního mazu, čímž zabraňuje nadměrnému maštění pleti, ale zároveň nevysušuje. Zároveň chrání proti ucpávání pórů a vzniku pupínků, a tím celkově pokožku očišťuje a harmonizuje. Navíc podporuje její prokrvení, a tím dodává pleti zdravý sjednocený tón. 

Použití: Malé množství vody naneste na vatový tampon a za jeho pomoci dočistěte pokožku obličeje. Vodu také můžete nakapat do čistých dlaní a vklepat ji přímo do pokožky.

Tip: Při vytrvalých bolestech hlavy použijte mateřídouškovou vodu k obkladům spánků a týlu.

Přírodní aromaterapeutická kosmetika Nobilis Tilia nabízí již od roku 1994 výjimečnou péči s blahodárnými účinky éterických olejů. Tyto mocné esence siličnatých rostlin v sobě ukrývají hlubokou sílu a energii, která je zachycena spojením tradiční metody destilace vodní párou a přírodních živlů ohně, vody, země a páry. 

Typ pleti: mastná pleť, smíšená pleť

Užití: vnější

Výrobce: Nobilis Tilia, s.r.o, Vlčí Hora 147 , 407 46, Krásná Lípa , Česká republika

Podrobné složení produktu

Konzistence: tekutá

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu4

Aromaterapie pro těhotné

Jak bylo BIOOO v Nobilisu

Krásná Lípa, Nobilis Tilia

Tonizace: nutnost nejen pro mastnou pleť

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Příjemná voda / Ivana 19. 1. 2016 14:03

Velmi příjemná voda a to i proto, že neobsahuje alkohol. Pleť nevysušuje, nepne a nepálí, pleť není po použití ulepená. Opravdu voní jako mateřídouška.

Doporucuji / Kate B 17. 6. 2016 21:23

mám již několikáté balení a můžu jen doporučit :) hydratuje, zklidňuje, nelepí, voní opravdu jako mateřídouška a ještě mi zlepšila akné. příjemná i na oči :)

/ Zuzana 28. 5. 2017 15:15

Souhlasím s ostatními komentáři a pleťovou vodu také silně doporučuji.

výborná pleťová voda / N 25. 4. 2015 18:07

Nevysušuje, odstraní poslední zbytky makeupu a přitom je velmi jemná, nevadí mi ani v očním okolí. Vůně přírodně mateřídoušková :)

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: tekutá

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?