Taoasis Pomeranč hořký, Demeter 5 ml

Bitterorange Demeter 5 ml

Taoasis Pomeranč hořký, Demeter 5 ml

Bitterorange Demeter 5 ml

Značka: Taoasis
Certifikáty: DEMETER
Certifikát DEMETER
239
Skladem > 5 ks
Možnosti dodání: již dnes u vás
Praha, OC DBK > 4 ks / Praha, Karlín > 4 ks / Praha, Palác Lucerna > 3 ks

Éterický olej z hořkého pomeranče pomáhá neutralizovat pachy a příjemně provoní domov. Působí antidepresivně, příjemně vás povzbudí a zmírní známky únavy. 

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu4
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Esenciální olej hořký pomeranč od Taoasis má jedinečnou sladce citrusovou vůni s jemně hořkými a květinovými tóny a pomáhá neutralizovat pachy. Má výborné antidepresivní, povzbuzující a revitalizační účinky a pomáhá zmírňovat známky únavy. Je vhodný při psychickém vypětí a snižuje dopady stresu na organismus.

Hořký pomeranč podporuje tvorbu trávicích enzymů a působí proti žaludečním nevolnostem, bolestem břicha i křečím. Používá se také proti bolestem hlavy a přispívá k odbourávání celulitidy. Je vhodný do aromalampy či difuzéru, stejně jako do pečujících krémů, koupele nebo pro uvolňující masáž. Osvěžující éterický olej využijete také v případě, že chcete příjemně provonět svůj domov na dlouhou dobu a eliminovat nežádoucí pachy.

Německá značka Taoasis kombinuje do svých výrobků kvalitní esenciální oleje. Její filozofie stojí na třech pilířích: 100% přírodní ingredience, suroviny z obnovitelných zdrojů a profesionálové z oboru aromaterapie. U produktů Taoasis můžete nalézt hned několik certifikátů: Demeter, BIO NACH EG-ÖKOVERORDNUNG, Natrue, BDIH či Cosmos Organic.

Použití: Pár kapek éterického oleje nakapejte do vody v aromalampě, zapalte svíčku a nechte odpařovat. Nenechávejte hořet bez dozoru. Počet kapek volte podle velikosti místnosti, v menších prostorách postačí bohatě dvě kapky, ve větších použijte maximálně 5 kapek. Berte v potaz velikost nádržky aromalampy a její vzdálenost od plamene. U menšího objemu nekapejte více než tři kapky. Používejte v rámci zachování účinnosti éterické oleje a jejich směsi tak, abyste je vzájemně střídali. Je vhodný také do difuzéru.

Upozornění: Těhotné ženy mohou používat éterický olej pomeranč v polovičním ředění od ukončeného třetího měsíce gravidity (ne na více než 30 minut, s přestávkami, do menší nádržky aromalampy maximálně jednu kapku, do větší kapky 2). Do masážního oleje používejte v ředění 25 kapek éterického oleje na 100 ml rostlinného oleje. Neaplikujte na kůži bez zředění v nosném (rostlinném oleji), chraňte lahvičku před dětmi a nevystavujte ji slunečnímu záření, dlouhodobé přítomnosti vzduchu a tepla, protože se tak snižuje životnost éterického oleje. Lze jej používat v přítomnosti dětí od tří let věku. Citrusové éterické oleje působí fototoxicky. Nevystavujte po jejich aplikaci kůži přímému slunečnímu záření po dobu 12 hodin ani nechoďte do solária.

Německá značka Taoasis kombinuje do svých výrobků kvalitní esenciální oleje. Její filozofie stojí na třech pilířích: 100% přírodní ingredience, suroviny z obnovitelných zdrojů a profesionálové z oboru aromaterapie. U produktů Taoasis můžete nalézt hned několik certifikátů: BIO NACH EG-ÖKOVERORDNUNG, Natrue, BDIH či Cosmos Organic.

Aromaterapeutické účinky: bolest hlavy a migréna, celulitida, nespavost a nervozita, žaludeční problémy

Produktové řady: Taoasis Jednodruhové ÉO

Výrobce: TAOASIS GmbH, Dahlbrede 3 , 32758, Detmold, Německo

Podrobné složení produktu

Konzistence: tekutá

Obal: skleněný

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu4

DIY voňavé bomby do koupele aneb Pořádně si zašumět

DIY voňavé vánoční dárky

Éterický olej pomeranč

Milovaný nebo nenáviděný podzim?

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: tekutá

Obal: skleněný

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Produktová řada Taoasis Jednodruhové ÉO

Nenašli jste to pravé? Co tohle?