Klar Prací prášek univerzální 1,375 kg

Klar Prací prášek univerzální 1,375 kg

Značka: Klar
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Ekologický prací prášek na barevné a bílé prádlo vystačí přibližně na 20 pracích cyklů a je vhodný na praní při teplotách od 40°C do 90°C. Změkčuje vlákno a oživuje barvy.certifikáty: ECOGARANTIEvhodné pro: praníkonzistence: práškovábarva: bílábalení: papírový obalpoužití: Prostředek je určen k praní prádla při teplotách 40 - 90°C.INCI: Zeolite, Sodium Carbonate, Sodium Citrate, Sodium Bicarbonate

Popis produktu
Z blogu3
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu
Ekologický prací prášek na barevné a bílé prádlo vystačí přibližně na 20 pracích cyklů a je vhodný na praní při teplotách od 40°C do 90°C. Změkčuje vlákno a oživuje barvy.

certifikáty: ECOGARANTIE
vhodné pro: praní
konzistence: prášková
barva: bílá
balení: papírový obal

použití: Prostředek je určen k praní prádla při teplotách 40 - 90°C.
INCI: Zeolite, Sodium Carbonate, Sodium Citrate, Sodium Bicarbonate, Sodiumpalmate and Sodiumcocoate, Sodium Silicate, Sodium C12-18 Alkyl Sulfate, Potassiumcocoate, Lauryl Polyglucose, Rice Starch, Dinatriumdisilikat, Sodium Polyaspartat

země původu značky: Německo
charakteristika značky: Klar představuje systém přírodních čisticích prostředků, které byly speciálně vyvinuty pro potřeby extrémně citlivé a alergické pokožky trpící dermatózou. Klar zaštiťuje jednoduchý a ucelený sortiment neutrálních výrobků bez parfemace, který snadno doplníte nebo skombinujete s BIO čisticími prostředky AlmaWin, které pochází od stejného výrobce. Kvalitu výrobků Klar zaručuje certifikát ECOGARANTIE.

kontakt na výrobce:
AlmaWin Reinigungskonzentrate GmbH
Talstrasse 2
DE 73650 Winterbach
Deutchland

webové strány značky:
www.klar-drogerie.cz

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Výrobce: AlmaWin Reinigungskonzentrate GmbH, Talstrasse 2 , DE 73650, Winterbach, Německo

Z blogu3

10 důvodů, proč přejít na ekodrogerii

Jak stárne Berlíňanka

Jarní úklid s přírodou

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?