Original ATOK Přírodní rozjasňující BB krém medium 30 ml

Original ATOK Přírodní rozjasňující BB krém medium 30 ml

Original ATOK Přírodní rozjasňující BB krém medium 30 ml

364
350
Skladem > 5 ks
Možnosti dodání: již dnes u vás
Praha, Palác Lucerna > 3 ks / Praha, OC DBK > 2 ks / Praha, Karlín > 2 ks

Lehoučký tónovací krém sjednotí barevný odstín pleti, dodá jí sametově hebký vzhled, rozjasní ji a chrání před vysušením i působením UV záření.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu1
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

APřírodní rozjasňující BB krémOriginal ATOK medium má lehkou hedvábnou texturu a je vhodný pro všechny typy pleti. Pomůžesjednotitjejíbarevný odstín,krásně ji rozjasní a dodá jí svěží mladistvý vzhled. Zároveň o pokožku pečuje díky kombinaci rostlinných olejů, přírodních výtažků a dalších účinných látek a má svěží pudrovou vůni.

Jemný BB krém je lehce tónovaný a díky obsahu perlového či křišťálového prášku, výtažku z lékořice a minerálních pigmentů pleť krásněrozjasní.Sjednotí barevný odstín pleti, a dodá jí tak zdravý vzhled. Pomůže zakrýt drobné nedokonalosti a poskytuje pleti ochranu předUV zářením.Kombinace bambuckého másla, mandlového a makadamiového oleje spolu s kandelilovým voskem o pleť během dnepečujea chrání ji před vysušením.

Díky obsahu vitaminu E a koenzymu Q10 krém zabraňuje předčasnému stárnutí pleťových buněk a dodává pletisametovou hebkost.Ve složení zároveň najdete kyselinu hyaluronovou, allantoin a panthenol, které umocňujíhydratačníúčinky krému, regenerují pleť, zklidňují je a podporují její přirozenou pevnost a pružnost. Kombinace éterických olejů z geránia, jasmínu či růže damašské propůjčuje BB krému příjemné květinově-pudrové aroma.

Použití: Malé množství krému naneste na čistý obličej a jemně rozetřete do ztracena.

Tip: BB krém má SPF 5.

Česká značka Original ATOK nabízí přírodní péči o pokožku, která využívá účinků aromaterapie a je vyráběna bez jakýchkoliv syntetických látek. Receptury jsou originální a působí synergicky, díky čemuž nabízejí jedinečné účinky. Original ATOK také dbá o myšlenku Fair trade.

Typ pleti: mastná pleť, normální pleť, smíšená pleť, suchá pleť

Výrobce: Cosmetics ATOK International s. r. o., Václavské náměstí 870/6 , 40004 , Trmice, Česká republika

Z blogu1

Original ATOK – česká aromaterapeutická kosmetika

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

/ Jana 18. 5. 2021 13:14

Nevyhovuje mi. Musí se nanést doopravdy malé množství a dost rozetřít, aby nedělal suché mapy (mám smíšenou pleť), díky čemuž také nic nezakryje.

/ Markéta 22. 7. 2019 22:19

Nejlepší bb krém, co jsem kdy měla. Nedělá šupinky, krásně kryje menší nedokonalosti.

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?