Dado Sens Řasenka pro citlivé oči Black, Hypersensitive 10 ml

Dado Sens Řasenka pro citlivé oči Black, Hypersensitive 10 ml

(1 hodn.)
Značka: Dado Sens
Certifikáty: ECO CONTROL
Certifikát ECO CONTROL
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Řasenka pro citlivé oči Black je vhodná i pro nejnáročnější uživatelky, včetně citlivých očí a nositelek kontaktních čoček. Množství pečujících látek a extraktů vyživuje řasy.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu2
Hodnocení1
Položit dotaz
Popis produktu

Řasenka pro citlivé oči Dado Sens Black je mimořádně vhodná i pro ty nejnáročnější uživatelky a i pro ty, které nosí kontaktní čočky. Černá řasenka v sobě spojuje množství rostlinných olejů, vosků a kvalitní minerální pigmenty pro sytý tmavý odstín. Řasenka tak nejenom přirozeně zvýrazní váš pohled, ale také o řasy pečuje a vyživuje je.

Díky jemnému složení s nulovým obsahem parfemace či jiných dráždivých látek je řasenka skvělá pro citlivé oči. Řasenka je jemná, ale přesto má výjimečné posilující účinky. Díky obsahu bambusového prášku a prášku z mořských řas řasy okamžitě posílí a dodá jim plný vzhled, zároveň řasy vyživuje a pěstí. Obsah kaméliového a jojobového oleje řasy posiluje a vyživuje, zatímco ricinový olej se stará o jejich zdravý růst. Obsah rostlinných olejů navíc zaručuje krémovou texturu řasenky a ta se tak snadno příjemně aplikuje.

Použití: Nanášejte řasenku od kořínků ke konečkům, kartáčkem přitom jemně otáčejte. Pro výraznější líčení můžete řasenku aplikovat ve dvou vrstvách.

Kosmetická značka Dado Sens se zaměřuje na citlivou pleť se speciálními potřebami.

Produktové řady: Dado Sens Hypersensitive

Výrobce: DADO-Cosmed GmbH, Lindenstraße 15 , 75365, Calw, Německo

Z blogu2

Dado Sens: Přírodní dermokosmetika pro citlivou pokožku

Jak stárne Berlíňanka

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?