Lavera Řasenka zesilující Volume 01 černá, Trend Sensitiv 9 ml

Lavera Řasenka zesilující Volume 01 černá, Trend Sensitiv 9 ml

(4 hodn.)
Značka: Lavera
Certifikáty: NATRUE, VEGAN
Certifikát NATRUECertifikát VEGAN
284
Skladem > 10 ks
Možnosti dodání: již dnes u vás
Praha, Karlín > 3 ks / Praha, Palác Lucerna > 2 ks / Brno, Šilingrovo náměstí > 1 ks

Řasenka s posilujícími účinky poskytne vašim řasám dechberoucí objem a přirozené zvýraznění. Intenzivně černé barvící pigmenty rovnoměrně obalí každou řasu a nalíčení tak vydrží po celý den.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu1
Hodnocení4
Položit dotaz
Popis produktu

Lavera Řasenka zesilující 01 černá dodá vašim řasám okouzlující objem při zachování dokonale přirozeného vzhledu. Intenzivní minerální pigmenty dodávají řasence sytý odstín a okamžitě prohloubí váš pohled. Černý odstín je univerzální, sluší všem barvám očí a je každodenním nezbytným pomocníkem, který podtrhne vaše líčení.

Dekorativní kosmetika Lavera pochází z Německa a vyniká svou uživatelsky příjemnou kvalitou za příznivé ceny. Složení s přírodními ingrediencemi neobsahuje dráždivé složky, nezpůsobuje slzení, nepříjemné pálení či zarudnutí očí. Řasenky jsou oftalmologicky a dermatologicky testovány a vhodné i pro citlivé oči či nositelky kontaktních čoček.

Díky kartáčku v optimální velikosti se s touto řasenkou velice snadno manipuluje a zachytí i ty nejmenší řasy v koutcích oka. Pokryje každou řasu rovnoměrnou vrstvu výrazného pigmentu a díky přírodním voskům nalíčení vydrží po celý den. Posilující složky a rostlinné oleje napomáhají revitalizovat strukturu řas a dodávají jim přirozený objem a dokonalé natočení.

Nezbytnost pro vaše líčení

Který kosmetický produkt byste si vzala na pustý ostrov, kdybyste si mohla vybrat jen jeden? Pravděpodobně odpovíte, že řasenku. Přírodní řasenka Lavera s posilujícími schopnostmi v černém odstínu je naprostou nezbytností do vaší kosmetické taštičky a dokáže zvýraznit vaše řasy a dodat jim dechberoucí objem, avšak zároveň nedráždí ani citlivé oční okolí a má pečující vlastnosti.

Černočerný odstín

Černý odstín této řasenky je nestárnoucí klasikou a sluší všem. Díky bohatým přírodním pigmentům je odstín řasenky skutečně temně černý a obalí každou vaši řasu rovnoměrnou vrstvou barvy, která nevytváří nevzhledné žmolky ani řasy neslepuje. Tato řasenka se tak i díky přirozeně tvarovanému kartáčku snadno používá a líčení s ní vám zabere opravdu jen několik vteřin.

Líčení i péče

Řasenka Lavera má přírodní složení bohaté na rostlinné ingredience, díky tomu nezatěžuje vaše oči ani oční okolí. Je mimořádně dobře snášena, a to i nositelkami kontaktních čočcek. Jojobový olej dodává řasence příjemnou krémovou konzistenci a květová voda z růže pečuje o vaše řasy díky svým regeneračním schopnostem. Řasenka Lavera vaše řasy natočí a dodá jim výrazný objem. 

Použití: Nanášejte řasenku na řasy přímo z balení a důkladně je pročešte kartáčkem od kořínků ke konečkům. Pro důkladné natočení můžete použít kleštičky na řasy.

Německá značka Lavera nabízí přírodní a bio kosmetiku pro celou rodinu. Jako jedna z prvních byla dostupná i v řetězcích drogerií. Za její historií stojí Thomas Haas, který sám trpěl neurodermatitidou a hledal cesty, jak své pokožce účinně pomoci. 

Barva: černá

Produktové řady: Lavera Trend Sensitiv, Lavera Trend Sensitive 2014

Výrobce: Laverana GmbH & Co. KG, Am Weingarten 4 , D-30974, Wennigsen , Německo

Podrobné složení produktu

Konzistence: tekutá

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu1

Namalujte se s přírodou

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

/ Barbora 16. 5. 2021 13:33

Intenzivně černá, dobře se nanáší, bohužel po půlce dne se drolí. A ne málo.

Rozčeše řasy, praktický kartáček, rozmazává se / Kristýna 4. 5. 2022 17:43

Nejdříve jsem z řasenky byla nadšená, protože na první pohled obyčejně vypadající kartáček na moje řasy zafungoval skvěle, hezky je rozčeše, zvýrazní, dobře se nanáší i na spodní řasy. Ale vzhledem ke konzistenci řasenky, která je více tekutá a "řídká" než klasické řasenky, mě dost záhy začalo rozčilovat, že se řasy ihned obtisknou po celém očním okolí (hlavně ty spodní) a po pár hodinách se řasenka dost rozpýjí.

/ David 24. 7. 2019 21:17

Žena je maximálně spokojená!

/ / Marie 15. 2. 2021 15:00

Dlouho nevydři, po 6h mam je rozmazanou pod oči

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: tekutá

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Produktová řada Lavera Trend Sensitiv

Produktová řada Lavera Trend Sensitive 2014

Nenašli jste to pravé? Co tohle?