Saloos Růže damašská 1 ml

Saloos Růže damašská 1 ml

Saloos Růže damašská 1 ml

Značka: Saloos
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Cenná růžová silice se získává z ručně sbíraných lístků damašské růže a má výborné antidepresivní a zklidňující účinky a je vhodná i při menstruačních potížích či na pleť.

Popis produktu
Z blogu11
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Saloos Růže damašská je jedinečným éterickým olejem získaným náročným procesem z ručně sbíraných okvětních plátků ceněné růže. Tato nesmírně ženská vůně je bohatá na citronelol, geraniol či eugenol a má nádhernou vůni, která si vás okamžitě získá. Lze ji používat buď samostatně, nebo ji i míchat do směsí, například s levandulí či heřmánkem, které posílí její uklidňující účinky.

Éterický olej z damašské růže je výborný jak do aromalampy, tak i jako přísada do masážního či pleťového oleje. Můžete si s ním také ovonět svůj oblíbený pleťový krém. Růže má vynikající antidepresivní účinky a lze ji využít pro podporu léčby psychosomatických potíží. Dále podporuje krevní oběh a působí jako sedativum, při stresu, nespavosti nebo bolestech hlavy.

Vzhledem k tomu, že jde o velice ženskou vůni, lze růži použít také při problémech ženské hormonální sféry, mezi které patří premenstruační syndrom, bolestivá menstruace či potíže při menopauze. V kosmetickém použití je vynikající na suchou zralou i citlivou pleť, působí antiseptiky a jemně čistí a stahuje póry.

Luxusní esence

Éterický olej z damašské růže je jedním z nejvíce ceněných a nejvzácnějších olejů aromaterapie. Získává se z obrovského množství ručně sbíraných okvětních plátků růže a je vysoce ceněný. Mezi ostatními éterickými oleji má významnou ženskou polaritu a pomáhá při hormonálních obtížích všeho druhu. Vůně damašské růže působí velice smyslně, podpoří vaši ženskou stránku a zahalí vás do omamného obláčku. 

Při hormonální nerovnováze

Éterický olej má silnou ženskou polaritu. Pomáhá při problémech se všemi potížemi hormonálního charakteru, jako je například nepravidelný menstruační cyklus. Ulevuje při bolestivé menstruaci a pomáhá při křečích. Je vhodný rovněž v období klimakteria, kdy pomáhá zvládnout všechny nepříjemné projevy, jako je emoční nestabilita, návaly horka či migrény a bolesti hlavy a udržuje vaše tělo i mysl v dobré kondici. 

Dobrá nálada

Esenciální olej z růže dokáže silně ovlivnit psychiku a má příznivé účinky na vaši náladu. Je výtečnou podporou při úzkostech, nervozitě či trémě a pomáhá zapomenout na běžné starosti a problémy. Přináší pozitivní myšlenky, zmírňuje dopady stresu a pomůže vám odpočinout si. Zklidňuje rozbouřenou mysl a přináší emoční rovnováhu. 

Tajemství aromaterapie

Jednodruhové éterické oleje Saloos se vyznačují komplexními účinky na vaše tělo i mysl. Aromaterapie je umění využití vonných esencí k ovlivnění duševního i tělesného rozpoložení a dokáže pomoci při mnoha problémech. Esenciální oleje Saloos jsou vyráběny ve vysoké kvalitě a lze je používat jak do aromalampy, tak jimi například ozvláštnit kosmetiku k zesílení jejich účinků. Z široké nabídky vůní si jistě vyberete.

Použití: Pár kapek oleje nakapejte do vody v aromalampě, zapalte svíčku a nechte odpařovat.

Upozornění: Éterický olej nepoužívejte neředěný na pokožku.

Česká značka přírodní kosmetiky Saloos vstoupila na trh s prodejem 100% přírodních esenciálních olejů pro aromaterapii. Sortiment se záhy rozšířil o tělové a masážní oleje, bio karité balzámy, regenerační pleťové oleje a mnohé další. Výrobky neobsahují žádné umělé konzervanty a barviva, syntetickou parfemaci či ropné produkty. Jako první v České republice získala firma Saloos certifikaci CPK BIO.

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Aromaterapeutické účinky: nespavost a nervozita, posílení srdeční činnosti, stres a úzkost, suchá pleť, zralá pleť

Výrobce: M+H, Míča a Harašta s.r.o., Terronská 19 , 160 06, Praha, Česká republika

Z blogu11

Aromaterapie pro děti

Esenciální olej růže (keltská, damašská, stolistá)

Esenciální oleje na zmírnění viditelnosti jizev

Harmonizace aromaterapií: Čtvrtá čakra (srdeční)

Jak zklidnit spálenou pokožku aneb Aromaterapie po opalování

Minimalistický základ přírodní péče o pleť

Namíchejte si krém na suchou pleť

Novinka v Saloos Bio Královské péči o pleť: Mladistvý a svěží bergamot

Pozor na vnitřní užívání éterických olejů!

Prostředky pro duševní pohodu budoucí rodičky

Stálice Saloos

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?