Hagi Sada dětské kosmetiky, Welcome Home 1 ks

Hagi Sada dětské kosmetiky, Welcome Home 1 ks

1277
Skladem 3 - 5 ks
Možnosti dodání: 29. 4. u vás
Praha, Karlín > 3 ks / Praha, Palác Lucerna > 2 ks

Sada dětské kosmetiky je ideálním dárkem pro přivítání nového člena rodiny. Obsahuje přírodní produkty, které hydratují, chrání a zjemňují dětskou pokožku.

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Sada dětské kosmetiky, Welcome Home Hagi obsahuje přírodní plenkový krém, přírodní tělový olej, přírodní tělový krém na obličej a tělo, přírodní mýdlo a přírodní gel na tělo a vlasy.

Sada je perfektním dárkem pro přivítání nového člena rodiny. Plenkový krém chrání citlivou pokožku před podrážděním. Přírodní tělový olej vyživuje a zjemňuje dětskou pokožku. Přírodní tělový krém na obličej a tělo dětskou pokožku hydratuje, chrání přirozenou kožní bariéru a vytváří příjemný hedvábný pocit. Přírodní mýdlo vytváří jemnou pěnu a šetrně odstraňuje veškeré nečistoty. Přírodní gel na tělo a vlasy obnovuje rovnováhu kožního mikrobiomu a zmírňuje podráždění.

Hagi je polská značka, která vyrábí přírodní kosmetiku. Při výrobě jsou používány ty nejúčinnější suroviny, aby byly zajištěny co nejlepší výsledky. Myšlenka vytvořit společnost vyrábějící přírodní kosmetiku se zrodila v hlavě Hania - chemičky a kosmetičky již v 90. letech. V té době však bylo v Polsku těžké najít přírodní suroviny a přívětivý trh pro takové produkty. Sen zůstal a jakmile se naskytla příležitost, byl realizován. Společnost založily tři ženy, které mají vášeň pro přírodní kosmetiku a aktuálně mají širokou nabídku krémů, šamponů, olejů a mýdel.

Ostatní kategorie: Kosmetické sady pro děti

Výrobce: HAGI Sp. z o.o., Kijowska 5 , 03-738, Warsaw, Polsko

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?