Urtekram Šampon Nordic Berries 250 ml

Urtekram Šampon Nordic Berries 250 ml

Urtekram Šampon Nordic Berries 250 ml

(3 hodn.)
229
214
Skladem > 10 ks
Možnosti dodání: 29. 7. u vás
Brno, Šilingrovo náměstí > 3 ks / Praha, Bílá Labuť > 3 ks / Praha, Karlín > 3 ks / Praha, Palác Lucerna > 3 ks

Šampon bohatý na výtažky ze severského bobulového ovoce vyživuje suché a poškozené vlasy, dodává jim hydrataci a lesk.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu1
Hodnocení3
Položit dotaz
Popis produktu

Šampon Urtekram Nordic Berries je určený zejména pro péči o suché a poškozené vlasy. Obsahuje výtažky ze severského bobulového ovoce, které je plné vitaminů a antioxidantů důležitých pro výživu vlasů. Složení je obohacené o kyselinu hyaluronovou či extrakt z vrby, které podporuje působení jednotlivých účinných látek. Šampon má lehce ovocnou vůni.

Základ šamponu tvoří jemné mycí látky odvozené z kokosového oleje, které vlasy i pokožku pečlivě zbaví nečistot, aniž by způsobily podráždění. Výtažek z Aloe vera pomáhá podráždění předcházet a spolu s rostlinným glycerinem, kyselinou hyaluronovou či skvalenem pomáhá suchým a poškozeným vlasům navracet hydrataci. Extrakty z kanadské brusinky, borůvky, rakytníku či šípkové růže a cukrové třtiny o vlasy pečují a zároveň účesu dodají objem. Díky kombinaci těchto výtažků a přidanému lecitinu jsou vlasy po použití méně náchylné k dalšímu poškození.

Vraťte vlasům lesk

Šampon Urtekram s Aloe vera a výtažky ze severských bobulí šetrně umyje vaše vlasy a zároveň jim dodává potřebnou péči, vitaminy a důležitém stopové prvky. Šampon Urtekram je velice jemný, vytváří bohatou krémovou pěnu, která pokryje každý vlas a smyje všechny nečistoty, přebytečný maz a zbytky stylingových produktů. Výsledkem budou jen krásné, vzdušné a zářivě lesklé vlasy.

Přírodní složení

Na rozdíl od konvenčních šamponů obsahuje šampon Urtekram pouze sulfáty založené na rostlinné bázi, které jsou oproti syntetickým sulfátům mnohem šetrnější, nezpůsobují vysušení vlasů a pokožky hlavy a nedráždí ji. Tento šampon je vhodný zejména pro vlasy bez života. Pečuje o suché, poškozené a namáhané vlasy a pomáhá jim vrátit přirozenou pružnost a zářivý lesk.

Silné a zdravé vlasy

V tomto šamponu najdete také velké množství výtažků z Aloe vera, které se vyznačují intenzivními zklidňujícími účinky. Aloe vera efektivně zmírňuje jakékoliv podráždění, zklidňuje svědění pokožky hlavy a zmírňuje zarudnutí. Éterický olej z citrusů podporuje lesk vlasů a zároveň dodává šamponu osvěžující vůni. Výtažek z růže podporuje regeneraci a extrakty z brusinky, rakytníku a kanadské borůvky vlasy vyhlazují a zároveň je udržují vzdušné a objemné. 

Použití: Malé množství šamponu naneste do vlhkých vlasů a lehkou masáží napěňte. Poté pečlivě opláchněte čistou vodou.

Tip: Pro výraznější účinek použijte po umytí vlasů kondicionér ze stejné řady.

Společnost Urtekram byla založena v Dánsku a řadí se mezi hlavní výrobce přírodní kosmetiky ve Skandinávii. Nabízí čistě přírodní pečující kosmetiku bez obsahu parabenů, syntetických parfemačních látek a derivátů ropy. Kosmetika Urtekram má certifikát Ecocert a kvalitou jednotlivých produktů si můžete být jistí.

Produktové řady: Urtekram Nordic Berries

Typy vlasů: poškozené vlasy, suché vlasy

Výrobce: Urtekram International A/S, Klostermarken 20 , 9550, Mariager, Dánsko

Podrobné složení produktu

Konzistence: gelová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu1

Krása jménem Urtekram ve své nejčistší podobě

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

/ Anna Františka 13. 3. 2018 09:06

Super šampón, používám s kokosovým kondicionerem od stejné firmy, vlasy jsou regenerované, hebké a objemné. Také jsem dostala po pár použitích komplimenty od lidí kolem mě, takže vřele doporučuji :)

/ Hana 12. 3. 2018 13:56

Koupila jsem tento šampón na zkoušku a jsem nadšená. Krásně umyje a přitom se vlasy i dobře rozčesávají a příjemně voní. Doporučuji.Určitě vyzkouším i kondicionér,to bude teprve bomba :-)

/ Markéta 21. 8. 2018 11:00

Úžasný šampón. Spolu s kondicionérem mi pomohl s roztřepenými konečkami. Určitě doporučuji. :-)

/ Kristýna 1. 9. 2018 14:28

Doporučuji! :)

/ Petra 13. 1. 2018 18:17

Super šampon. Mám po něm krásné vlasy. Měla jsem problém s rychle mastícími vlasy a teď je nemusím umývat, tak často. Šampon dodá i pěkný objem a již od pohledu jsou lesklejší a zdravější. Zamilovala jsem si celou řadu Nordic Berries.

/ Věra 21. 5. 2018 09:04

Šampon úžasný, určitě doporučuji.

Objem 0 / Žaneta 7. 8. 2019 14:26

V popisku je, že má šampon vyživi a dodat objem. Tak s tím objemem to není žádná sláva. Vlasy na mě působí splihle. Koupila jsem si 500ml. Jsem v půlce lahvičky, spotřebuji ale už si nekoupím další balení.

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: gelová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Produktová řada Urtekram Nordic Berries

Nenašli jste to pravé? Co tohle?

Naposledy jste prohlíželi