Terranova Health Smooth Mag hořčík drink 150 gr

Smooth Mag Complex Powder

Terranova Health Smooth Mag hořčík drink 150 gr

Smooth Mag Complex Powder

949
924
Skladem 1 - 2 ks
Možnosti dodání: 22. 4. u vás
Praha, Palác Lucerna > 5 ks / Brno, Šilingrovo náměstí > 2 ks / Praha, OC DBK > 1 ks / Praha, Karlín > 1 ks

Hořčík pomáhá zlepšovat kvalitu spánku, zmírňuje svalové křeče, snižuje únavu a vyčerpání a podporuje správnou funkci mozku.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Smooth Mag hořčík drink Terranova Health obsahuje vysoce vstřebatelný hořčík ve formě bisglycinátu, oidu a citrátu, který má řadu zdravotních výhod. Pomáhá snižovat únavu, uklidňuje, zlepšuje kvalitu spánku a zmírňuje svalové křeče. Hraje také důležitou roli při regulaci hladiny hormonů, vápníku, draslíku a sodíku v těle. Nedostatek hořčíku se nejčastěji pozná dle zmíněných svalových křečí, bolestí hlavy, vyčerpáním či podrážděností.

Magnézium velmi pomáhá při stresu, jelikož pozitivně ovlivňuje činnost nervů. Smooth Mag Complex Powder je vhodným doplňkem při studiu, protože podporuje zdravou funkci mozku a nervového systému a zlepšuje soustředění a pozornost. Při podávání sportovních výkonů anebo při velkém pracovním vytížení dodává tělu potřebnou energii. Hořčík ocení také ženy při menstruačním cyklu, jelikož snižuje citlivost prsou, nadýmání a menstruační křeče.

Doplňky stravy Terranova Health jsou obohaceny o svůj vlastní synergický komplex rostlinných látek a potravin zvaný Magnifood. Složky Magnifood jsou rostlinné látky/potraviny, které přirozeně ve větší míře obsahují daný minerál/vitamín, který daným doplňkem stravy suplementujeme. Tím je zajištěna maximální vstřebatelnost živin lidským organismem.

Většina rostlin používaných v Magnifood komplexu je navíc zpracována lyofilizací, která má jedinečnou schopnost uchovávat aktivní rostlinné enzymy a nejvyšší možné množství vitamínů a minerálů.

BEZ PŠENICE – BEZ LEPKU – BEZ SÓJI – BEZ MLÉČNÝCH VÝROBKŮ – BEZ ŽELATINY – BEZ ŽIVOČIŠNÝCH SLOŽEK – BEZ PŘÍDAVNÝCH LÁTEK – BEZ PŘIDANÉHO CUKRU – BEZ BAREV – BEZ PŘÍCHUTĚ – BEZ KONZERVANTŮ

HLAVNÍ VÝHODY MAGNIFOOD KOMPLEX

  • má vysoký obsah přirozených vitamínů, minerálů a dalších živin
  • poskytuje synergické enzymy, které usnadňují trávicí procesy
  • poskytuje širokou škálu fytonutrientů, které napomáhají vstřebávání živin
  • pomáhá předcházet poškození buněk volnými radikály
  • chrání buňky před oxidačním stresem

Skladování: Skladujte na chladném a suchém místě.

Dávkování: Jako doplněk stravy pro dospělé, rozmíchejte 1 odměrku (cca 5 g) 1-2x denně ve vodě, džusu, rostlinném nápoji, mléce nebo přidejte do smoothie. Balení obsahuje cca 30 dávek.

Upozornění: Doplněk stravy neslouží jako náhrada pestré a vyvážené stravy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Ukládejte mimo dosah dětí. Nedoporučuje se užívat během těhotenství nebo kojení, pokud lékař neurčí jinak. Pokud užíváte předepsané léky, poraďte se před použitím tohoto produktu s lékařem.

Britská značka Terranova Health vyrábí doplňky stravy bez obsahu želatiny, laktózy, cukru či syntetických látek jako jsou barviva a konzervanty. Většina složek je získávána pomocí lyofilizace. Jejich motto zní je „Nechte v sobě zářit přírodu".

Ostatní kategorie: Paměť a koncentrace

Výrobce: BIO-NATURE , Trafalgar Park, Admiral Way , BD21 3LN, Keighley, West Yorkshire, Velká Británie

Nepřekračujte doporučené denní dávkování, Ukládejte mimo dosah dětí, Doplněk stravy neslouží jako náhrada pestré a vyvážené stravy.

Dle současné legislativy EU je možné u doplňků stravy a potravin uvádět pouze schválená zdravotní tvrzení. Není možné uvádět podrobnější informace, které by mohly vzbudit dojem jiného prospěšného účinku - i přes to, že se právě pro tyto vlastnosti používají historicky.

Podrobné složení produktu

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?