Everyday Minerals Štětec plochý, EM Flat Top 1 ks

Everyday Minerals Štětec plochý, EM Flat Top 1 ks

Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Štětec Flat Top je ideální pro aplikaci minerálního make-upu, ale i pro nanášení všech minerálních pudrů na celý obličej a tvorbu ostrých kontur.Štětec má hustá a super měkká syntetická vlákna, která zaručí dokonalé krytí s minimálním úbytkem pudru. S recyklovatelnou bambusovou rukojetí. Veganský produkt, netestováno na zvířatech.Výrobky Everyday Minerals jsou na seznamu PETA schválených společnos

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu
Štětec Flat Top je ideální pro aplikaci minerálního make-upu, ale i pro nanášení všech minerálních pudrů na celý obličej a tvorbu ostrých kontur.

Štětec má hustá a super měkká syntetická vlákna, která zaručí dokonalé krytí s minimálním úbytkem pudru. S recyklovatelnou bambusovou rukojetí. Veganský produkt, netestováno na zvířatech.

Výrobky Everyday Minerals jsou na seznamu PETA schválených společností

Rozměry: celková délka je 7 cm včetně kování, délka vlasu jsou 3 cm.

Čištění štětců je velice snadné: K vyčištění použijte jemný šampon a vlažnou vodu, vlasy štětce navlhčete a pomocí šamponu napěňte a následně důkladně opláchněte pod tekoucí čistou vodou. Uhlaďte vlasy štětce v jednom směru, položte štětec na čistý ručník a nechte jej přirozeně uschnout. Pokud vyčistíte štětec večer, bude ráno suchý a připraven k použití v ranních hodinách. Během schnutí nenechávejte štětec stát vlasy vzhůru, aby voda nepronikla do rukojeti.

webové strány značky:
www.everyday-minerals.eu

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Výrobce: Everyday Minerals, P.O. Box 42349 , 78704, Austin, Texas, Spojené Státy Americké

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?