Coslys Tripple action krém pro muže, Homme Bio 50 ml

Triple Action Cream

Coslys Tripple action krém pro muže, Homme Bio 50 ml

Triple Action Cream

414
Skladem > 5 ks
Možnosti dodání: již dnes u vás
Brno, Šilingrovo náměstí > 4 ks / Praha, OC DBK > 4 ks / Praha, Karlín > 3 ks / Praha, Palác Lucerna > 3 ks / Praha, Bílá Labuť > 2 ks

Krém Lehký krém je speciálně určený pro muže. Obsahuje šťávu z aloe vera, babucké máslo či výtažek z mořských řas. Pleť hydratuje, vyživuje a také zklidní případně záněty.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu2
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Krém pro muže Coslys se dokonale postará o mužskou pleť. Obsahuje šťávu z aloe vera, bambucké máslo a řadu pečujících rostlinných výtažků. Má lehkou nelepivou texturu, výborně hydratuje a vyživuje namáhanou pleť. Navíc zklidňuje případné záněty vzniklé v důsledku holení.

Krém díky obsažené šťávě z aloe vera a výtažku z mořských řas pleti pomůže udržet potřebnou dávku hydratace. Bambucké máslo dodá pokožce intenzivní výživu a ochrání ji před vysušením či popraskáním. Krém nejen podpoří hydrataci, ale také lehce vyhlazuje rysy obličeje, takže kůže znovu získá svou svěžest a jas. Účinné látky z heřmánku spolu s Aloe vera navíc zklidní případné záněty a zabrání zarudnutí pleti.

Použití: Naneste na čistou, suchou pokožku jako krém po holení. Pro denní použití i jako noční krém. Jemně vmasírujte.

Francouzská organická kosmetika Coslys nabízí široké spektrum tělové i pleťové kosmetiky s certifikacemi Ecocert, CosmebioCruelty Free One Voice. Některé produkty jsou vhodné pro veganyCoslys je jednou z pěti nejoblíbenějších kosmetických značek ve Francii.

Produktové řady: Coslys Homme Bio

Typ pleti: normální pleť

Výrobce: Comptoir des Lys, 12 rue de la Blanchardière , 49300, CHOLET, Francie

Z blogu2

Obdarovat muže

Prožijte podzim jako Pařížanka

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?