Dr. Bronner's Tuhé mýdlo Almond 140 g

Dr. Bronner's Tuhé mýdlo Almond 140 g

Dr. Bronner's Tuhé mýdlo Almond 140 g

(1 hodn.)
Značka: Dr. Bronner's
Certifikáty: BDIH, NATRUE, FAIR TRADE, LEAPING BUNNY
Certifikát BDIHCertifikát NATRUECertifikát FAIR TRADECertifikát LEAPING BUNNY
Balení:
162
Momentálně vyprodané na e-shopu
Brno, Šilingrovo náměstí > 3 ks / Praha, OC DBK > 1 ks

Tuhé mýdlo se sladkou vůní mandlí má velmi šetrné složení, a hodí se tak i pro citlivou či vysušenou pokožku, při akné i ekzémech.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu9
Hodnocení1
Položit dotaz
Popis produktu

Tuhé mýdlo Dr. Bronner's Almond voní po marcipánu a je vyrobeno z kvalitních rostlinných olejů pěstovaných v ekologickém či fair trade zemědělství. Hodí se na pokožku celého těla, a můžete si s ním umýt dokonce i vlasy. Vytvoří jemnou hladkou pěnu, která pokožku perfektně umyje, a zároveň o ni pečuje.

Základem mýdla jsou zmýdelněné oleje z kokosu či palmy, které vytvoří jemnou pěnu, která pokožku dokonale zbaví nečistot i nadbytečného mazu, aniž by ji vysušila, či dokonce podráždila. Mořská sůl nejen podpoří zklidnění pokožky, ale zároveň ji spolu s rostlinnými oleji ochrání před vysušením.

Konopný či jojobový olej je bohatý na výživné látky, ať už vitaminy, minerály, nebo nenasycené omega-3 a 6 mastné kyseliny. Působí proti zánětům a mají výborné regenerační účinky, takže mýdlo můžete bez obav použít i na vysušenou, ekzematickou či aknózní pokožku. Přírodní parfemace pak mýdlu dodává sladkou mandlovou vůni.

Značka Dr. Bronner´s se pyšní hned několika certifikáty, jako jsou USDA organicLeaping Bunny či Certified B Corporation. Jejich produkty splňují podmínky FairTrade.

Použití: Mýdlo namočte a v dlaních napěňte. Díky čistě přírodnímu složení ho můžete použít na pokožku celého těla i obličeje.

Dr. Bronner´s se specializuje na výrobu mýdel - tekutých i tuhých - s univerzálním použitím, která jsou zcela bez syntetických příměsí. Pyšní se hned několika certifikáty, jako jsou USDA organic, Leaping Bunny či Certified B Corporation. Jejich produkty splňují podmínky FairTrade.

Ostatní kategorie: BiOOO klub

Výrobce: Dr. Bronner, P.O. Box 28 , 92033, Escondido, Californie, Spojené Státy Americké

Podrobné složení produktu

Konzistence: pevná

Přebal: papírový

Vonné složky: mandle

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu9

Dr. Bronner načechrává kožichy

Dr. Bronner’s – geniální a jedinečné přírodní mýdlo vše v jednom

Dr. Bronner’s: Konec prohibici konopí!

Klasika v přírodním kabátě - přírodní tuhá mýdla

Kouzlo mýdel Dr.Bronner’s - VŠE V JEDNOM

První krok? Kupte mýdlo!

Recenze: Dr. Bronner's s mandlemi

Seznamte se - David Bronner

Tuhé mýdlo na patero způsobů

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Skvělý pomocník na úklid / Monika 11. 3. 2024 13:42

Já používám tuhé mýdla od této značky na umývání nádobí, nejradši mám tedy toto mandlové pro jeho sladkou jemnou vůni mandlí. Nádobí je krásně odmaštěné, čisté a mýdlo hodně pění takže dlouho vydrží. :)

/ Adéla 3. 6. 2023 11:49

Mýdlo má příjemne mandlovou vůní , dělá krásnou, mléčnou pěnu. Bohužel však po koupeli nehorázně vysušuje, druhý den jsem měla vysusenou, napnutou kůži nejen na rukou, ale i po celém těle. Proto jsem opět začala používat sprchový olej, aby ta kůže nebyla tak suchá, ale i tak to není ono. Moc mě to mrzí, protože značka mi je sympatická a produkt na mě působí dobře, avšak po umytí je moje pokožka v šíleným stavu :(

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: pevná

Přebal: papírový

Vonné složky: mandle

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?