Lavera Tužka na obočí 02 světle hnědá, Trend Sensitiv 1,14 g

Lavera Tužka na obočí 02 světle hnědá, Trend Sensitiv 1,14 g

Značka: Lavera
Certifikáty: NATRUE, VEGAN
Certifikát NATRUECertifikát VEGAN
185
Skladem 1 - 2 ks
Možnosti dodání: již dnes u vás
Praha, Karlín > 2 ks / Praha, Palác Lucerna > 1 ks

Tužka na obočí v přirozeném světle hnědém odstínu je vhodná především pro ženy se světlými vlasy, blondýnky a zrzky. Dokonale podtrhne tvar vašeho obočí a dodá vám upravený vzhled.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu3
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Tužka na obočí Lavera 02 světle hnědá dodá vaší tváři dokonale pěstěný vzhled a zároveň působí mimořádně přirozeně díky jemnému, světle hnědému odstínu. Toto zabarvení je vhodné především pro ženy se světlými vlasy, blondýnky či zrzky. Jojobový olej a bambucké máslo dodávají citlivé pokožce očního okolí vyživující látky a tužka se velice snadno používá.

Tužka na obočí Lavera je absolutní nezbytností pro vaše každodenní líčení. Obočí tvoří rám očí a dokáže zcela změnit vzhled vaší tváře. Je proto důležité věnovat jeho úpravě pozornost. Tato tužka na obočí s kvalitními minerálními pigmenty dodá vašemu obočí dostatečně intenzivní odstín a dokonale jej zvýrazní. Pokud si přejete jemnější výraz, tvarujte obočí do kulata, pokud chcete podtrhnout ostré rysy vaší tváře, zdůrazněte lomený oblouk obočí.

Díky rostlinným voskům tužka dokonale klouže po pokožce a nejen, že oblast obočí pokryje sytou barvou, ale zároveň zafixuje jeho tvar. Díky tomu výsledek vašeho líčení vydrží po celý den. Přírodní složení nedráždí oční okolí a má příznivý vliv na pokožku. Vaše obočí tak přirozeně zvýrazněné a podpoří krásu vašich očí.

 

Nejdůležitější část obličeje

Víte, proč je obočí tak důležité? Utváří náš celkový vzhled, dokáže otevřít váš pohled nebo jej zase naopak zpřísnit. Krásně tvarované a přirozeně zvýrazněné obočí orámuje celou vaši tvář a dokáže zcela proměnit váš výraz. Tužka na obočí Lavera je pak šikovným malým pomocníkem, se kterým v několika málo okamžicích vytvoříte perfektní obočí.

Precizní aplikace

Tužka na obočí Lavera je tvořena těmi nejlepšími přírodními ingrediencemi, které zaručí ideální konzistenci. Tužka není ani příliš měkká, aby se během dne nerozpíjela, ani příliš tvrdá pro pohodlnou aplikaci. Dobře se nanáší a pokryje vaše obočí rovnoměrně. Tužku nanášejte rychlými a krátkými tahy tak, aby napodobila skutečnou strukturu obočí. 

Přirozený odstín

Tužka na obočí je nabízena ve dvou variantách, které můžete i vzájemně kombinovat. Tento jemný světle hnědý odstín ocení zejména blondýnky či ženy se světlejšími a zrzavými vlasy. Tužka na obočí skvěle splyne s vaším obočím a zvýrazní jej velice nenápadným způsobem. Tužku udržujte perfektně ostrou kvalitním ořezávátkem na tužky.

Přírodní složení

Tužka na oči nejen zvýrazní vaše obočí a dodá mu upravený vzhled, ale zároveň je maximálně šetrná k citlivé oblasti očního okolí. Obsahuje přírodní složky, jako jsou vosky a rostlinné oleje, které dodávají tužce ideální lehce krémovou texturu, ale zároveň nezatěžují okolní pokožku. Tužka na obočí navíc vydrží v perfektním stavu po celý den.

Použití: Drobnými tahy dobře ořezanou tužkou zvýrazněte přirozený tvar obočí. Pro delší výdrž na závěr zafixujte pudrem.

Německá značka Lavera nabízí přírodní a bio kosmetiku pro celou rodinu. Jako jedna z prvních byla dostupná i v řetězcích drogerií. Za její historií stojí Thomas Haas, který sám trpěl neurodermatitidou a hledal cesty, jak své pokožce účinně pomoci. 

Barva: béžová

Produktové řady: Lavera Trend Sensitiv, Lavera Trend Sensitive 2014

Výrobce: Laverana GmbH & Co. KG, Am Weingarten 4 , D-30974, Wennigsen , Německo

Podrobné složení produktu

Konzistence: pevná

Obal: dřevěný

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu3

Jak na výrazné obočí

Namalujte se s přírodou

Ovládněte svoje obočí!

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

/ Hana 26. 3. 2019 09:10

Tužka má dobré složení, skvělou cenu, pro mne naprosto perfektně sedící odstín, ale bohužel, vydrží mi při běžném užívání maximálně měsíc, někdy musím ostrouhat dvakrát za jedno líčení.

/ Dominika 30. 6. 2020 15:51

Tato tužka je fajn, mně se narozdíl od ostatních neláme. Bohužel mi ale nesedí její teplejší odstín (škoda, že není varianta do šeda). Budu hledat dále.

Nenadchne, neurazí / Andrea 9. 8. 2018 11:27

Láme se, s tím souhlasím... odstín mi skvěle sedí, jen mám pocit, že častěji strouhám než maluju...a to se vážně vyplatí :/ :D

/ Olga 10. 3. 2018 20:01

Láme se.

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: pevná

Obal: dřevěný

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Produktová řada Lavera Trend Sensitiv

Produktová řada Lavera Trend Sensitive 2014

Nenašli jste to pravé? Co tohle?