Bocoton Vatové tyčinky do uší pro děti z biobavlny, cotton safety buds 60 ks

Bocoton Vatové tyčinky do uší pro děti z biobavlny, cotton safety buds 60 ks

Značka: Bocoton
Certifikáty: Ecocert
Certifikát Ecocert
89
Skladem > 10 ks
Možnosti dodání: již dnes u vás
Praha, Palác Lucerna > 5 ks / Praha, Bílá Labuť > 4 ks / Praha, OC DBK > 4 ks / Brno, Šilingrovo náměstí > 3 ks / Praha, Karlín > 3 ks

Vatové tyčinky Vatové tyčinky pro děti jsou vyrobeny z kvalitní měkké bio bavlny, díky čemuž jsou vhodné pro ty nejmenší i dospělé s citlivou pokožkou náchylnou k podráždění a alergiím.

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Vatové tyčinky z biobavlny pro děti Bocoton jsou vyrobeny z kvalitní měkké bio bavlny, díky čemuž jsou vhodné pro děti i dospělé s citlivou pokožkou náchylnou k podráždění a alergiím. Bavlna pěstovaná podle zásad ekologického zemědělství je jemná, vysoce savá a pokožku zbytečně nedráždí, jako to mají ve zvyku běžné kosmetické pomůcky.

Pro své výrobky pěstuje Bocoton bavlnu dle přísných kritérií bez přítomnosti chemických hnojiv, postřiků i syntetických bělidel. Získaná bavlna je tak mimořádně měkká, jemná k pokožce a velice dobře nasává vlhkost i nečistoty. Vatové tyčinky jsou vzhledem ke své jemnosti a speciálnímu tvarování vhodné jak pro dospělé s přecitlivělou pletí, tak i pro děti. Tyčinky jsou navrženy tak, aby při manipulaci nedošlo k poškození vnitřního ucha a zvukovodu.

Značka Bocoton se specializuje na pěstování bio bavlny s označením Fair Trade, která se vyznačuje vysokou kvalitou, čistotou a šetrností vůči přírodě. Mezi jejich výrobky se řadí např. vlhčené ubrousky, tampony či vatové tyčinky.

Použití: Vatové tyčinky použijte k čištění uší, ale také k úpravě líčení či laku na nehtech.

Firma Bocoton nabízí kvalitní kosmetické pomůcky ze 100% bio bavlny, mezi něž patří vatové či odličovací tampony různých velikostí. Bavlna je pěstována bez jakýchkoliv syntetických hnojiv či jiných chemikálií a není chemicky bělena. Díky tomu jsou výsledné produkty šetrné nejen k pleti, ale i vůči životnímu prostředí.

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Ostatní kategorie: BiOOO klub, Dětská kosmetika

Výrobce: Hydra Cosmetics, 5 route nationale , 68690, Moosch, Francie

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?