Terranova Health Vitamin D3 400 iu pro děti 50 ks

Green Child Vitamin D3 400iu

Terranova Health Vitamin D3 400 iu pro děti 50 ks

Green Child Vitamin D3 400iu

299
291
Skladem > 10 ks
Možnosti dodání: již dnes u vás
Praha, OC DBK > 5 ks / Praha, Palác Lucerna > 5 ks / Brno, Šilingrovo náměstí > 4 ks / Praha, Bílá Labuť > 3 ks / Praha, Karlín > 3 ks

Doplněk stravy s vitaminem D3 a superpotravinami pro optimální vývoj dětského organismu.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Vitamin D3 400 iu pro děti Terranova Health (Green Child Vitamin D3 400 iu) je doplněk stravy na míru ušitý dětem. Obsahuje nižší dávky vitaminu D3 a rostlinné výtažky pro optimální vývoj dětského organismu. Kapsle jsou z rýžových otrub a neobsahují lakózu, lepek, sóju ani přidaný cukr. Doplněk stravy podporuje zdravý růst a vývoj kostí a mírně zlepšuje průběh virózy.

Vitamin D3 (cholecalciferol) hraje u dětí důležitou roli, podporuje normální vývoji kostí, zubů a svalů. Kromě toho napomáhá optimálnímu vstřebávání a využití minerálních látek, a to konkrétně vápníku a fosforu. Vitamin D má také příznivé účinky na činnost imunitního systému. Podporuje obranyschopnost organismu a vstřebávání vápníku. Obsahuje dýňový olej, který je důležitý pro zdravé kosti, srdce, zuby a má pozitivní vliv na mužskou prostatu.

Kapsle s vitaminem D3 dále obsahují superpotraviny pro maximální vstřebání živin. Koriandr pozitivně ovlivňuje například trávení či nervový systém a spolu s dýňovými semínky napomáhá správné činnosti močového ústrojí. Spirulina pomáhá u dětí povzbudit imunitu a také působí jako ochrana buněk před oxidačním stresem.

BEZ PŠENICE - BEZ LEPKU - BEZ LAKTÓZY - BEZ ŽELATINY - BEZ ŽIVOČIŠNÝCH SLOŽEK - BEZ PŘIDANÉHO CUKRU - BEZ BARVIV - NEOCHUCENÉ - BEZ KONZERVANTŮ

Doplňky stravy Terranova Health jsou obohaceny o svůj vlastní synergický komplex rostlinných látek a potravin zvaný Magnifood. Složky Magnifood jsou rostlinné látky/potraviny, které přirozeně ve větší míře obsahují daný minerál/vitamín, který daným doplňkem stravy suplementujeme. Tím je zajištěna maximální vstřebatelnost živin lidským organismem.

V doplňku stravy jsou obsaženy tyto superpotraviny: KORIANDR - DÝŇOVÁ SEMÍNKA - SPIRULINA

Většina rostlin používaných v Magnifood komplexu je navíc zpracována lyofilizací, která má jedinečnou schopnost uchovávat aktivní rostlinné enzymy a nejvyšší možné množství vitamínů a minerálů.

HLAVNÍ VÝHODY MAGNIFOOD KOMPLEX

  • má vysoký obsah přirozených vitamínů, minerálů a dalších živin
  • poskytuje synergické enzymy, které usnadňují trávicí procesy
  • poskytuje širokou škálu fytonutrientů, které napomáhají vstřebávání živin
  • pomáhá předcházet poškození buněk volnými radikály
  • chrání buňky před oxidačním stresem

Skladování: Skladujte na chladném a suchém místě.

Dávkování: dětem od 4 do 12 let podávejte 1 kapsli denně spolu s jídlem. Dětem, které mají problém s polykáním tablet, můžete obsah kapsle nasypat do džusu, smoothie či jogurtu.

Upozornění: kapsle nejsou určeny pro děti do 3 let, těhotné a kojící ženy.

Britská značka Terranova Health vyrábí doplňky stravy bez obsahu želatiny, laktózy, cukru či syntetických látek jako jsou barviva a konzervanty. Většina složek je získávána pomocí lyofilizace. Jejich motto zní je „Nechte v sobě zářit přírodu".

Ostatní kategorie: Imunita, Doplňky stravy pro děti

Výrobce: BIO-NATURE , Trafalgar Park, Admiral Way , BD21 3LN, Keighley, West Yorkshire, Velká Británie

Nepřekračujte doporučené denní dávkování, Ukládejte mimo dosah dětí, Doplněk stravy neslouží jako náhrada pestré a vyvážené stravy.

Dle současné legislativy EU je možné u doplňků stravy a potravin uvádět pouze schválená zdravotní tvrzení. Není možné uvádět podrobnější informace, které by mohly vzbudit dojem jiného prospěšného účinku - i přes to, že se právě pro tyto vlastnosti používají historicky.

Podrobné složení produktu

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?