Annemarie Börlind Vyhlazující hydratační denní krém, Aquanature 50 ml

Annemarie Börlind Vyhlazující hydratační denní krém, Aquanature 50 ml

Certifikáty: ECO CONTROL
Certifikát ECO CONTROL
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Krém s kyselinou hyaluronovou, výtažky ze slanorožce a kmenovými buňkami z papyru podporuje hydrataci suché či smíšené pleti, pomáhá ji vyhlazovat a mírní pocity pnutí.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu1
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Pokud vás trápí suchá, dehydratovaná pleť, dopřejte jí péči, která ji zregeneruje, dodá jí potřebnou dávku vláhy a zanechá ji krásně jemnou. Nápomocný vám při tom bude Vyhlazující hydratační denní krém od Annamarie Börlind. Obsahuje aktivní ingredience v podobě kyseliny hyaluronové, mořských řas či kmenové buňky z papyru, které pleť intenzivně hydratují a pomáhají ji vypínat.

Krásně krémová textura je ideální péčí o suchou či smíšenou pleť, kterou trápí sušší tváře. Kmenové buňky z papyru v kombinaci s botanickou kyselinou hyaluronovou zpevňují pleť a pomáhají vyhlazovat jemné vrásky způsobené dehydratací.

Kyselina hyaluronová zároveň spolu s výtažkem ze slanorožce či hnědých mořských řas a šťávou z Aloe vera tvoří silné spojence v boji se suchou pletí. Dodají jí potřebné množství hydratace, a díky tomu jí navrátí přirozenou svěžest. Krém je obohacený také o kyselinu levulovou, která mírní nepříjemné pocitu pnutí, které dehydratace často způsobuje.

Použití: Malé množství krému naneste ráno na vyčištěnou pleť a jemně vmasírujte.

Přírodní kosmetika Annemarie Börlind byla založena v roce 1959 ve Schwarzwaldu a dnes je jednou z předních značek na německém trhu, která si své fanoušky získala již ve více než 30 zemích světa. Zárukou vysoké kvality je certifikace výrobků přísným certifikátem EcoControl a CSE.

Produktové řady: AnneMarie Börlind Aquanature

Typ pleti: smíšená pleť, suchá pleť

Výrobce: Börlind GmbH , D-75365, Calw, Německo

Z blogu1

Jak stárne Berlíňanka

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?