Nobilis Tilia Olivový olej, bio 100 ml

Nobilis Tilia Olivový olej, bio 100 ml

Značka: Nobilis Tilia
Certifikáty: BIO
Certifikát BIO
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Bio olivový olej je lisován za studena, díky čemuž si zachovává množství prospěšných látek a živin. Olej je výborným pomocníkem při ekzémech a alergických vyrážkách a také pečuje o suchou citlivou pleť.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu8
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Bio olivový olej Nobilis Tilia je lisován za studena, díky čemuž si zachovává množství prospěšných látek a živin. Olej je výborným pomocníkem pro vnitřní i vnější užití při ekzémech a alergických vyrážkách a také pečuje o suchou citlivou pleť náchylnou k častému začervenání a podráždění.

Olivový olej obsahuje množství omega-3 mastných kyselin a také nenasycených tuků, které jsou velice důležité pro zdraví pokožky i celého těla. Tyto látky stabilizují hladinu cholesterolu v krvi a přispívají k celkovému zdraví kardiovaskulárního systému. V kombinaci s vitaminem E, silným antioxidantem, tvoří olivový olej výborného pomocníka v péči o všechny typy pleti.

Díky výživnímu složení olej pleť regeneruje a zároveň chrání před dehydratací i známkami předčasného stárnutí. Je tak vhodný nejenom pro zralou pleť, ale také suchou, dehydratovanou a citlivou. Pokožku zklidňuje, hydratuje do hloubky a chrání před podrážděním i vznikem zánětu.

Všemocný olivový olej

Olivový olej je jedním z neuznámějších olejů, a to především v kuchyni. Má ale také skvělé pečující účinky na pleť, tělo i vlasy. Olivový olej nemusíte užívat jen vnitřně, všechny jeho pečující benefity si může vychutnat také vaše pokožka a lze jej použít také na vlasy i na obličej. Olivový olej působí blahodárně na všechny typy pokožky, zejména suchou a namáhanou, kterou regeneruje, podporuje její hojení a zanecává ji jemnou a vláčnou.

Výživa a regenerace

Olivový olej Nobilis Tilia je získáván za velmi šetrných podmínek lisováním za studena, díky čemuž si ponechává maximální obsah účinných látek a vysokou úroveň kvality. Olivový olej je skvělý jak samostatně, tak pro míchání s jinými oleji. Můžete jej také přidat do svého oblíbeného pečujícího krému či tělového mléka nebo použít několik kapek do koupele. Lze jej také doladit variací esenciálních olejů podle aktuální nálady.

Pokožka jako znovuzrozená

Olivový olej je skutečně výjimečný, proto je používán již od starověku. Obsahuje vysoké množství mono-nenasycených mastných kyselin, díky čemuž obnovuje ochrannou bariéru pokožky a navrací jí její přirozenou vláčnost a pružnost. Díky obsahu vitaminu E pak chrání proti působení volných radikálů, a tím i zpomaluje stárnutí pleti. Při použití na vlasy dodává vlasům zdravý lesk a ihned je uhladí a dodá jim pružnost.

Použití: Pár kapek oleje naneste ráno a/nebo večer na čistou navlhčenou pokožku obličeje a lehce rozetřete.

Dávkování: Při vnitřním užití konzumujte čajovou lžičku oleje 1x - 2x denně 30 minut před jídlem po dobu alespoň 3 týdnů.

Přírodní aromaterapeutická kosmetika Nobilis Tilia nabízí již od roku 1994 výjimečnou péči s blahodárnými účinky éterických olejů. Tyto mocné esence siličnatých rostlin v sobě ukrývají hlubokou sílu a energii, která je zachycena spojením tradiční metody destilace vodní párou a přírodních živlů ohně, vody, země a páry. 

Výrobce: Nobilis Tilia, s.r.o, Vlčí Hora 147 , 407 46, Krásná Lípa , Česká republika

Podrobné složení produktu

Konzistence: olejová

Obal: skleněný

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu8

6 důvodů pro 100% rostlinné oleje

Aromaterapie pro těhotné

Hroznové víno a jeho úžasné účinky na zdraví

Jak bylo BIOOO v Nobilisu

Krásná Lípa, Nobilis Tilia

OCM navrátí pleť do rovnováhy

Pupínkový detektiv: komedogenní oleje

Salát s granátovým jablíčkem

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: olejová

Obal: skleněný

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?