Natura Siberica Šampon pro všechny typy vlasů 400 ml

Natura Siberica Šampon pro všechny typy vlasů 400 ml

Natura Siberica Šampon pro všechny typy vlasů 400 ml

(3 hodn.)
Značka: Natura Siberica
Certifikáty: BIO ECO COSMESI
Certifikát BIO ECO COSMESI
Zboží je trvale vyřazeno.

Šampon pro všechny typy vlasů poskytuje vlasům potřebnou péči a objem. Poškozené vlasy jsou zacelené a uhlazené. Výtažky z borovice zakrslé a plicníku o vlasy pečují, vyživují je a dodávají jim lesk.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Hodnocení3
Položit dotaz
Popis produktu

Šampon pro všechny typy vlasů Natura Siberica poskytuje vlasům potřebnou péči a objem. Poškozené vlasy jsou zacelené a uhlazené. Výtažky z borovice zakrslé a plicníku o vlasy pečují, vyživují je a dodávají jim lesk.

Výtažky z borovice zakrslé jsou bohaté na aminokyseliny, které obnovují strukturu poškozených vlasů. Díky vitaminům A, B, C a E jsou vlasy chráněny jak před nepříznivými vnějšími vlivy, tak i před chemickými barvami a horkem. Extrakt z plicníku v kombinaci s borovicí zakrslou chrání vlasy před ztrátou vlhkosti a dodává jim zdravý lesk.

Šampony Natura Siberica obsahují pouze rostlinné tenzidy a jsou bez obsahu silikonů, což je ve vlasové péči nesmírně důležité. Silikony totiž dokáží neprodyšně obalit vlasový kořínek, tudíž se k němu nemohou dostat živiny a prospěšné látky a vlas strádá. To ale není případ Šamponu pro všechny typy vlasů, který o ně bude intenzivně pečovat.

Univerzální péče

Šampon pro všechny typy vlasů Natura Siberica vytváří bohatou pěnu, která umyje vlasy a pokožku hlavy bez nadměrného vysušení či podráždění, zároveň ale pokožku hlavy nezatěžuje a nezpůsobuje plihnutí vlasů. Jedná se o univerzální šampon vhodný pro všechny typy vlasů, který důkladně odstraní nečistoty a zbytky stylingových produktů, ale zároveň nedráždí a nevysušuje vlasy ani pokožku hlavy. 

Lesk a objem

V tomto šamponu samozřejmě nenajdete žádné silikony, které vlasy zbytečně obalují a zatěžují. Šampon myje vlasy šetrně díky tenzidům na rostlinné bázi a zanechává je lesklé a objemné. Rostlinné výtažky zároveň o vlasy pečují, pomáhají harmonizovat produkci kožního mazu ve vlasové pokožce a ozdravují vlasové vlákno jako celek. Šampon vlasy dlouhodobě posiluje a chrání je proti poškození. 

Regenerace díky antioxidantům

Jednou ze zásadních složek tohoto šamponu je výtažek z borovice zakrslé, jež je bohatý na aminokyseliny, které jsou základním stavebním kamenem vlasového vlákna. Díky tomu vlasy účinně posiluje a pomáhá je chránit proti poškození, lámání a třepení. Obsažené vitaminy A, B, C a E pak podporují regeneraci  a celkovou revitalizaci vlasů a extrakt z plicníku podporuje zdravý lesk, pružnost a snadnou upravitelnost.

Použití: Malé množství šamponu naneseme na vlhké vlasy a jemnou masáží napěníme. Poté vydatně opláchneme vlažnou vodou.

Vážení obchodní partneři,

Náš svět, práce a stabilita se minulý čtvrtek úplně obrátily naruby. Všichni máme obavy a někdy i strach z toho, co bude dál, protože se jedná o situaci vyšší moci, kterou jsme nikdy předtím nezažili.

Rádi bychom Vás informovali o původu a výrobě produktů, které naše společnost Antim Plus distribuuje. Natura Siberica, Organic Shop, SkinSuperGood, Organic People atd jsou vyráběné společností Eurobio Lab OÜ, která je evropská společnost a působí v estonském Tallinnu již více než 8 let, má 330 zaměstnanců a dodává certifikovanou kosmetickou produkci do přibližně 70 zemí světa.

Veškerá práva na značky vyráběné v Eurobio Lab OÜ patří estonské společnosti Good Design OÜ se sídlem v estonském Tallinnu.

Eurobio Lab OÜ vyrábí evropské kosmetické značky, jako je Organic Shop a Organic People, s využitím nejnovějších znalostí evropských kosmetických technologií spolu s pečlivým a udržitelným přístupem k ekologické a certifikované výrobě.

Zdůrazňujeme, že veškeré naše zboží má estonské EAN kódy, které začínají na 474.

Všichni sledujeme situaci a modlíme se za ty, kteří nyní trpí. Upřímně doufáme, že brzy vyjde slunce a život se vrátí do normálu.

S přátelským pozdravem,

Antim Plus s.r.o.

Natura Siberica nabízí přírodní kosmetiku založenou na síle sibiřských bylin. Je členem společnosti Cosmos pro bio a přírodní kosmetiku a některé produkty nesou certifikaci ICEA.

Typy vlasů: jemné vlasy, normální vlasy, suché vlasy

Výrobce: Natura Siberica, Eurobio Lab OÜ, Leiva 3 , Tallinn, Estonsko

Podrobné složení produktu

Konzistence: gelová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: gelová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?