Cosm´etika Tekutý balzám na rty 9 ml

Cosm´etika Tekutý balzám na rty 9 ml

Značka: Cosm´etika
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Původní cena 139 Kč, expirace 06/13Tekutý balzám na rty v lahvičce s aplikátorem. Působí jako intenzivní péče, ochrana rtů, čirý lesk a balzám v jednom. Obsahuje hodnotné rostlinné oleje v bio kvalitě - ricinový a mandlový. Bez včelího vosku a lanolinu.Složení: ricinus communis seed oil*, oleic/linoleic/linolenic polyglycerides, prunus armeniaca kernel extract, glyceryl rosinate, tocopherol, silic

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu
Původní cena 139 Kč, expirace 06/13

Tekutý balzám na rty v lahvičce s aplikátorem. Působí jako intenzivní péče, ochrana rtů, čirý lesk a balzám v jednom. Obsahuje hodnotné rostlinné oleje v bio kvalitě - ricinový a mandlový. Bez včelího vosku a lanolinu.

Složení: ricinus communis seed oil*, oleic/linoleic/linolenic polyglycerides, prunus armeniaca kernel extract, glyceryl rosinate, tocopherol, silica, prunus amygdalus dulcis oil*, CI 77891 (titanium dioxide), parfum, linalool.

webové strány značky:
www.cosm-etika.eu

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Výrobce: Michaela Kochanová, Podkrušnohorská 2052 , 43601, Litvínov, Česká republika

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?