Eliah Sahil Organic Ájurvédský šampon kokos a baobab olej 250 ml

Eliah Sahil Organic Ájurvédský šampon kokos a baobab olej 250 ml

(2 hodn.)
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Velice šetrný šampon s kokosovým a baobabovým olejem jemně myje vaše vlasy a zároveň jim dodává množství hydratačních látek. Působí příznivě na růst vlasů a zanechává je zářivě lesklé.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu3
Hodnocení2
Položit dotaz
Popis produktu

Eliah Sahil Ájúrvédský šampon kokos a baobab olej nabízí extra jemnou péči pro vaše vlasy zcela v souladu se zásadami ájúrvédy. Tento přírodní šampon je vyroben z těch nejpečlivěji vybraných ingrediencí a jeho vyvážené složení efektivně odstraní veškeré nečistoty z vašich vlasů, aniž by podráždil vlasovou pokožku nebo ji vysušil. Ve spojení s vodou vytváří jemnou krémovou pěnu, jenž šetrně myje vlasy a dodává jim množství pečujících látek.

Šampon je bohatý na obsah mnoha přírodních olejů. Slunečnicový olej napomáhá vyhladit povrch vlasového vlákna, díky čemuž minimalizuje jeho třepení a zároveň mu navrací oslnivý lesk. Spolu s olejem z rostliny moringa pak dodává vlasům všechny potřebné živiny a nenasycené mastné kyseliny, jenž napomáhají posílit přirozenou regenerační schopnost vlasů.

Základem šamponu je saponifikovaný kokosový olej, který lépe proniká do vlasového vlákna, usnadňuje ukládání proteinů, a tím vlasy zpevňuje a pomáhá zabránit jejich nadměrnému lámání či poškozování. Vzácný baobabový olej má výjimečné hydratační účinky a díky vysokému obsahu vitaminů vyživuje vlasy i pokožku hlavy. Vaše vlasy budou opět silné a zářivě lesklé.

Co dá ájúrvéda vašim vlasům?

Zdraví a krásu. Pokud si totiž do vlasů pustíte ájúrvédu, tak se o zdraví svých vlasů určitě bát nemusíte. Ájúrvéda vyznává komplexní přístup k problémům v medicíně a stejně tak se staví i ke kosmetické péči. Ájúrvédský šampon tak nejen vyřeší okamžitý problém a vlasy umyje a zbaví nečistot, ale postupně a pomaloučku bude zlepšovat stav vašich vlasů. Nejen to, ájúrvédská kosmetika se postará i o vaši pokožku na hlavě a o vlasové kořínky. Rostlinné oleje pečují o hebkost a lesk vlasového vlákna, zatímco esenciální oleje dodají vůni. A květinové extrakty posílí vlasovou pokožku a vlasové kořínky.

Plno olejů pro krásu

Základem pečujícího šamponu je štědrá dávka rostlinných olejů. Od kokosového přes slunečnicový až po ten moringový a baobabový. Ty jsou pro vlasy prostě skvělé. Snadno pronikají do vlasového vlákna a pomáhají mu udržet si hebkost a jemnost. Zacelují poškození, podporují regeneraci a dodávají vlasům nový život.

Trošku jiný šampon

Olejový přírodní šampon je dostatečně šetrný pro každodenní použití i pro citlivou pokožku hlavy. Chová se ale trošku jinak než váš běžný šampon. Méně pění, to ale vůbec neznamená, že by vlasy neumyl. Málo pěny - málo čistoty? Tomu nevěřte, tak to není. K čistým vlasům totiž pěnu nepotřebujete. Pěna vysušuje, může podráždit vlasovou pokožku a oslabuje vlasové kořínky. I bez pěny se s jemným šamponem dočkáte čistých a krásných vlasů. 

Použití: Naneste malé množství šamponu do vlhkých vlasů, důkladně promasírujte a opláchněte teplou vodou. V případě potřeby postup zopakujte.

Typy vlasů: citlivá pokožka hlavy, normální vlasy, suché vlasy, vypadávající vlasy

Výrobce: ELIAH SAHIL Organic Care, Mariahilfstraße 29 Top 25 , 6900, Bregenz, Rakousko

Podrobné složení produktu

Konzistence: tekutá

Obal: plastový

Přebal: papírový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu3

Ájurvéda - co jste o ní možná nevěděli

Eliah Sahil Organic: Ve jménu Ájurvédy

Zapomeňte na argan, přichází baobab

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Spokojenost / Eva 19. 11. 2016 13:44

Se šampónem jsem velmi spokojená, nádherně voní. Jen bych ještě uvítala v nabídce kondicioner s kokosovým a baobab olejem, který značka Eliah Sahil vyrábí.

Eliah Sahil Ájurvédský šampon kokos a baobab olej / Martina 16. 8. 2016 09:25

Jsem s šamponem velice spokojená, krásně a příjemně voní, vlasy mám po něm hebké, jemné, určitě koupě nelituji.

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: tekutá

Obal: plastový

Přebal: papírový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?