kii-baa® organic ALL YOU NEED 0+ s pro/prebiotiky SUDO, B5PA, lanolin 1 ks

kii-baa® organic ALL YOU NEED 0+ s pro/prebiotiky SUDO, B5PA, lanolin 1 ks

kii-baa® organic ALL YOU NEED 0+ s pro/prebiotiky SUDO, B5PA, lanolin 1 ks

Certifikáty: CPK
Certifikát CPK
524
Skladem > 10 ks
Možnosti dodání: již zítra u vás
Praha, Palác Lucerna > 3 ks

Krém na opruzeniny Sada přírodních mastí ochrání citlivou pokožku.

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

ALL YOU NEED 0+ s pro/prebiotiky SUDO, B5PA, lanolin kii-baa® organic se kromě skvělých účinků může pochlubit i certifikací CPK. Pokud se tak nemůžete rozhodnout, který krém chcete vyzkoušet či je naopak chcete někomu věnovat, tato sada je naprosto perfektní volbou. Všechny uvnitř obsažené krémy jsou pečlivě navrženy tak, aby dokázaly ochránit citlivou dětskou pokožku již od narození. Balení obsahuje lanolinovou mast, zinkovou mast Sudo-care a malé balení panthenolové masti B5PA care.

Lanolinová mast díky obsahu čistého, vysoce kvalitního lanolinu vám pomůže vyřešit problém suchých a popraskaných rtů, bolavých bradavek, urychlí hojení různých ran a oděrek a je skvělá i v péči o suchou a citlivou pokožku. Ochranný krém se zinkem SUDO-CARE použijete na opruzeniny a další podráždění, na kojenecké akné a jiné pupínky, na pocity pálení či svědění na pokožce, k ošetření všemožných ran a oděrek i na ekzém. Poslední součást sady je ochranný krém s panthenolem B5PA, který má využití na opruzeniny a jiné podráždění, slouží jako účinná ochrana před větrem a mrazem, v péči o tělo a obličej pro celou rodinu anebo ke zklidnění pokožky po opalování. Využití však najdete jistě mnohem více.

Kii-baa® organic je jemná přírodní kosmetika, která nejen hezky vypadá, ale především funguje, pomáhá a mimo jiné také krásně voní. Produkty od této značky pomáhají udržet správnou funkci kožního mikrobiomu a podporovat tak přirozený vývoj a odolnost zdravé dětské pokožky už od narození.

Země původu: Česká republika

Výrobce: BART´S s.r.o., Kobylí 844 , 69110, Kobylí , Česká republika , tel: +420 723 022 242

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?