ESI Aloe vera šťáva, Digestiva 500 ml

ESI Aloe vera šťáva, Digestiva 500 ml

Značka: ESI
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Čistá šťáva z aloe je známa jako optimální pomocník při zánětlivých onemocněních trávicího a střevního ústrojí a jako pročišťující látka, optimalizující proces zažívání a zlepšující tvorbu žluči. V přípravku Digestiva se k působení účinků Aloe Vera přiřazuje působení mátového éterického oleje, který je široce znám svými zklidňujícími antibakteriální a osvěžujícimi účinky, pomáhá při střevní plynat

Popis produktu
Z blogu2
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu
Čistá šťáva z aloe je známa jako optimální pomocník při zánětlivých onemocněních trávicího a střevního ústrojí a jako pročišťující látka, optimalizující proces zažívání a zlepšující tvorbu žluči. V přípravku Digestiva se k působení účinků Aloe Vera přiřazuje působení mátového éterického oleje, který je široce znám svými zklidňujícími antibakteriální a osvěžujícimi účinky, pomáhá při střevní plynatosti, při žaludečních a střevních potížích a potížích žlučových cest. Účinek papáji spočívá v trávicím enzymu obsaženém v tomto ovoci. Heřmánek je znám svým uklidňujícím a protizánětlivým působením pro žaludeční a střevní systém. Fenykl má antiseptický, uklidňující a močopudný účinek.

certifikáty: CERTIQUALITY
vhodné pro: vnitřní užívání
konzistence: tekutá
barva: světle žlutá
balení: plastový obal

použití: Určeno k vnitřnímu užívání. Před použitím protřepat. Po otevření skladovat v chladničce a spotřebovat do 2 měsíců. Aloe Vera ESI je přírodní produkt a jeho chuť i barva může být v různých variacích, aniž by tím byla jakkoliv ovlivněna kvalita výrobků. Držte z dosahu dětí do věku tří let. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Není určeno těhotným ženám.
dávkování: Pro co nejlepší využití pozitivních účinků výrobků je dpooručována konzumace 1 odměrky (25 ml) šťávy 3x denně, v koncentrované formě, nebo ředěné vodou.

složení: stabilizovaná šťáva z Aloe Vera (99,12%), směs na bázi rostlinných složek: máta (olej), papája (Carica Papaya) koncentrovaná šťáva (2%), heřmánková esence (Matricarie Chamomilla), anýz (Pimpinella Anisum) esenciální olej, fenykl (Foeniculum Vulgare), kyselá složka: kyselina citrónová, konzervační látky: sorban draselný a sodio benzoan sodný

země původu značky: Itálie
charakteristika značky: Výrobce značky ESI, firma ESI s.p.a., vznikla roku 1975 v Itálii. Vyrábí doplňky výživy a kosmetiku. ESI využívá ve svých výrobcích léčivé síly Aloe vera. Výrobky jsou čistě přírodní produkty vyrobeny z rostlin pěstovaných bez použití pesticidů a chemických hnojiv. Společnost ESI je prvním výrobcem na evropském trhu, který pro své produkty z Aloe vera získal certifikát IASC - Mezinárodní rada pro výzkum Aloe (International Aloe Science Council). Tento certifikát je zárukou čistoty a kvality výrobků ESI. Šťávy z Aloe vera jsou navíc nositelem ochranné známky Certiquality, což je akreditovaná nezisková organizace, která obchodním společnostem udílí potvrzení o kvalitě, bezpečnosti a zdravotní nezávadnosti jejich produktů a šetrnosti k životnímu prostředí při jejich výrobě.

kontakt na výrobce:
ESI s.p.a.
Via delle Industrie 1
Albissola Marina
Italy
www.esitalia.it

Italská značka ESI využívá ve svých výrobcích léčivou sílu aloe vera, k nimž jako první získala certifikát IASC. Šťávy z aloe vera mají ochrannou známku Certiquality.

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Produktové řady: ESI Aloe Vera

Výrobce: ESI s.p.a., Via delle Industrie 1 , 17012, Albissola Marina, Itálie

Z blogu2

Jak posílit imunitu?

S přírodou proti kocovině

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Produktová řada ESI Aloe Vera

Nenašli jste to pravé? Co tohle?