Nobilis Tilia Aroma difuzér do auta 1 ks

Nobilis Tilia Aroma difuzér do auta 1 ks

Značka: Nobilis Tilia
Balení:
1049
Momentálně vyprodané na e-shopu
Praha, Palác Lucerna > 4 ks / Praha, Karlín > 3 ks / Praha, OC DBK > 1 ks

Aroma difuzér Aroma difuzér do auta zpříjemní vaše cesty, stačí přidat pár kapek éterického oleje.

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Aroma difuzér do auta Nobilis Tilia je přenosný designový difuzér, který vám pomůže příjemně pročistit vzduch během cestování. Kdykoliv si tak během cest autem můžete užívat osvěžující vůni a s ní spojenou dobrou náladu. Difuzér je speciálně určen pro šetrné odpařování éterických olejů ve voze a rozšiřuje tak vaši možnost pro využití aromaterapie.

Difuzér stačí postavit do rovné pozice a ničím ho nezakrývat. Do jeho nádržky přidejte pár kapek éterického oleje dle vaší volby a můžete si užívat jeho aromaterapeutické účinky, kdykoliv si jen budete přát. Nezapomeňte však, že nádržku je třeba pravidelně čistit, nejlépe po 5 použitích pomocí speciální čistící směsi na difuzéry. Do nádržky difuzéru nepřidávejte vodu ani jakékoliv rostlinné oleje. Přístroj vydrží nabitý až 6 hodin a lze ho snadno nabít přes USB kabel. A díky jeho praktické velikosti ho lze umístit do držáku na nápoje, odkud vám v autě bude jemně šířit vůni vašich oblíbených esenciálních olejů.

Přírodní aromaterapeutická kosmetika Nobilis Tilia nabízí již od roku 1994 výjimečnou péči s blahodárnými účinky éterických olejů. Tyto mocné esence siličnatých rostlin v sobě ukrývají hlubokou sílu a energii, která je zachycena spojením tradiční metody destilace vodní párou a přírodních živlů ohně, vody, země a páry. 

Ostatní kategorie: Aroma difuzéry a aromalampy

Výrobce: Nobilis Tilia, s.r.o, Vlčí Hora 147 , 407 46, Krásná Lípa , Česká republika

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?