Purity Vision Bio Levandulový hloubkově obnovující pleťový olej 45 ml

Purity Vision Bio Levandulový hloubkově obnovující pleťový olej 45 ml

Purity Vision Bio Levandulový hloubkově obnovující pleťový olej 45 ml

433
373
Skladem 1 - 2 ks
Možnosti dodání: již zítra u vás
Praha, Karlín > 2 ks / Brno, Šilingrovo náměstí > 2 ks

Pleťový olej s unikátní kombinací sedmi olejů a bylinných výtažků je vhodný pro hloubkovou obnovu všech typů pleti.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Unikátní kombinace sedmi pečujících BIO olejů s bylinnými výtažky je vhodná pro každodenní péči o všechny typy pleti. Bio Levandulový obnovující olej si pro jeho regenerační schopnosti zamiluje především problematická, aknózní a ekzematická pleť. Ta citlivá ocení zklidňující vlastnosti levandule lékařské.

Obsažený Bio Zlatý jojobový olej je znám svými normalizačními vlastnostmi. Díky němu tento Bio Levandulový obnovující pleťový olej dostatečně promašťuje suchou pleť, zklidňuje tu citlivou a problematickou a vyhlazuje drobné vrásky pleti zralé. Další významnou složkou je Bio Ricinový olej, který díky svým antioxidačním a regeneračním vlastnostem pleť zpevňuje a obnovuje elasticitu a pevnost. Tyto účinky podporují o obsažené výtažky z indického neemu. Dále olej obsahuje pěstící „svatý“ olej tamanu, zklidňující Bio Černuchový olej, regenerační Bio Konopný olej a antioxidační Bio Hroznový olej.  

Proces tradiční macerace

Bio Levandulový olej obsahuje maceráty levandule lékařské, vanilky a indického neemu vyrobené tradiční metodou pozvolného macerování. Během tohoto procesu jsou tyto suroviny na několik týdnů naloženy do směsi kvalitních za studena lisovaných Bio olejů, do kterých uvolňují své pečující vlastnosti. Do macerátu tak během této doby přechází jejich cenné látky i typická vůně. Z lidových tradic je známo, že levandulová vůně přispívá k uklidnění mysli a napomáhá navodit klidný spánek.

Jedinečná směs pečujících olejů:

Bio Hroznový olej obsahuje velké množství antioxidantů, které chrání pleť proti působení volných radikálů a redukují tak projevy stárnutí pokožky. Díky nim olej pleť vyhlazuje a zanechává ji sametově hebkou.

Za studena lisovaný Bio Konopný olej podporuje přirozené regenerační procesy obnovy buněk.  Proto je vhodný zejména pro péči o problematickou, aknózní a ekzematickou pleť, na kterých vyhlazuje drobné nedokonalosti. Také zklidňuje podráždění a redukuje začervenání a svědění problematických míst.

Bio Černuchový olej vzniká lisováním černého kmínu a jeho příznivé účinky si zamilovali již ve starém Egyptě. Díky svým regeneračním schopnostem si ho oblíbí zejména citlivá či alergická pleť, na kterých zmírňuje projevy alergií jako svědění a zarudnutí. Podporuje také přirozenou mikroflóru pleti, čímž zvyšuje její odolnost vůči vnějším vlivům.

Tamanu olej je znám svým mulifunkčním využitím. Jeho hlavním benefitem jsou regenerační účinky, díky kterým pomáhá při obnově kožních buněk a prokrvení pokožky.

Jak zařadit Bio Levandulový obnovující pleťový olej do svého pečujícího rituálu?

Krok č. 1 – odlíčení. Zaprvé je pleť třeba pravidelně a šetrně zbavovat nečistot, které na ni během dne či noci ulpí. K jejímu odlíčení a čištění ideálně poslouží Bio Levandulový čisticí gel, který šetrně odstraňuje nečistoty i odumřelé buňky a je vhodný pro všechny typy pleti.

Krok č. 2 – tonizace. Po vyčištění pleti je potřeba stáhnout póry a připravit ji na nanesení pěstících složek. O to se dokonale postará několik stříknutí Bio Růžového tonika PURITY VISION s kyselinou hyaluronovou a vitaminem C.

Krok č. 3 – hydratace. Nyní je pleť připravená na hloubkovou hydrataci v podobě Bio Růžového séra PURITY VISION. Do dlaně si naneste potřebné množství a aplikujte krouživými pohyby na celý obličej, krk i dekolt. Nechte pár minut vstřebat.

Krok č. 4 – výživa. Nyní může hydratovaná pokožka přijmout všechny regenerační a vyživující látky, které Bio Levandulový obnovující pleťový olej nabízí. Navlhčete pleť Bio Květinovou vodou PURITY VISION a naneste několik kapek oleje. Krouživými pohyby jej jemně vmasírujte. Odměnou vám bude příjemně zpevněná a projasněná pleť po celý den. 

Použití: Před nanesením Bio Levandulového obnovujícího pleťového oleje aplikujte Bio Levandulovou vodu PURITY VISION. Dodáte tak pleti potřebnou hydrataci. Poté naneste potřebné množství oleje na vyčištěnou pleť a jemně vmasírujte. Olej můžete zařadit do své ranní i večerní pleťové rutiny.

Značka Purity Vision respektuje ekologické hledisko jak při výrobě, tak při přepravě a prodeji. Výrobky jsou pokud možno v BIO kvalitě a mají všestranné využití.

Typ pleti: všechny typy pleti

Výrobce: Natures Care CZ s.r.o., Hlavní 15 , 768 04, Střílky, Česká republika

Podrobné složení produktu

Konzistence: olejová

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: olejová

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?