Možnosti nákupu na prodejnách BiOOO.cz
Otevřeno: |
ks |
Regál
Police
|
|
Otevřeno: |
ks | Hlídat dostupnost | |
Otevřeno: |
Na této prodejně produkt nevedeme. Objednejte si jej přes e-shop a zde vyzvedněte. |
Otevřeno: |
ks
|
Regál
Police
|
ks |
||
Na této prodejně produkt nevedeme. Objednejte si jej přes e-shop a zde vyzvedněte. |
Hraška CERIA Hraška na obalování - pikantní 250 g
Hraška CERIA Hraška na obalování - pikantní 250 g
Značka:
Hraška
54 Kč
54
Skladem u dodavatele
Možnosti dodání: Do deseti dnů u vás
Vychucená hrachová směs s vysokým obsahem vlákniny. Zdroj hořčíku a zinku. Číst více...
Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu
CERIA Hraška na obalování - pikantní 250 g
Hraška je unikátní česká výživná, a hlavně chutná směs hrachu a bezlepkových obilovin, která neobsahuje lepek, cholesterol, glutaman sodný, konzervanty ani barviva. Obsahuje kvalitní bílkoviny a má vysoký obsah vlákniny a antioxidantů. Je zdrojem železa, hořčíku a zinku. Diabetici ocení, že má navíc nízký glykemický index, což je pro ně velmi důležité. Vlastnosti Hrašky umožňují snížení nebo úplné vynechání vajíček v pokrmech.
Vysokou nutriční a gastronomickou hodnotu Hrašky ocenilo Ministerstvo zemědělství, udělením ceny zlatý klas (2008) a Jihomoravský kraj ocenil Hrašku v soutěži ZLATÉ PLODY jižní Moravy (2008).
Použití: Řízky – zeleninové, sýrové, houbové aj. namočíme nejprve v suché směsi z Hrašky a pak v těstíčku (100 g Hrašky smícháme s 200 ml vody). Smažíme v horkém tuku. V Hrašce lze obalovat jakékoli řízky. Hrašku můžeme použít i na přípravu placek, karbanátků a pomazánek. Dobře zahušťuje i polévky a omáčky.
Nutriční hodnoty ve 100 g: energie 340 kcal / 1437 kj, bílkoviny 16,9 g, sacharidy 57,3 g (z toho cukry 1,9 g), tuky 3,6 g (z toho nasycené mastné kyseliny 0,9 g), vláknina 9,4 g, sodík 1 g.
Neobsahuje lepek, laktózu, glutaman sodný, konzervanty ani barviva!
Hraška je unikátní česká výživná, a hlavně chutná směs hrachu a bezlepkových obilovin, která neobsahuje lepek, cholesterol, glutaman sodný, konzervanty ani barviva. Obsahuje kvalitní bílkoviny a má vysoký obsah vlákniny a antioxidantů. Je zdrojem železa, hořčíku a zinku. Diabetici ocení, že má navíc nízký glykemický index, což je pro ně velmi důležité. Vlastnosti Hrašky umožňují snížení nebo úplné vynechání vajíček v pokrmech.
Vysokou nutriční a gastronomickou hodnotu Hrašky ocenilo Ministerstvo zemědělství, udělením ceny zlatý klas (2008) a Jihomoravský kraj ocenil Hrašku v soutěži ZLATÉ PLODY jižní Moravy (2008).
Použití: Řízky – zeleninové, sýrové, houbové aj. namočíme nejprve v suché směsi z Hrašky a pak v těstíčku (100 g Hrašky smícháme s 200 ml vody). Smažíme v horkém tuku. V Hrašce lze obalovat jakékoli řízky. Hrašku můžeme použít i na přípravu placek, karbanátků a pomazánek. Dobře zahušťuje i polévky a omáčky.
Nutriční hodnoty ve 100 g: energie 340 kcal / 1437 kj, bílkoviny 16,9 g, sacharidy 57,3 g (z toho cukry 1,9 g), tuky 3,6 g (z toho nasycené mastné kyseliny 0,9 g), vláknina 9,4 g, sodík 1 g.
Neobsahuje lepek, laktózu, glutaman sodný, konzervanty ani barviva!
Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.
Hodnocení
Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se
Položit dotaz