Annemarie Börlind Černá maska 2 v 1 75 ml

Annemarie Börlind Černá maska 2 v 1 75 ml

Certifikáty: ECO CONTROL
Certifikát ECO CONTROL
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Černá maska 2v1 hloubkově čistí smíšenou pokožku a současně jí dodá rozjasněný zdravý vzhled. Pleť lehce matuje, čistí a zjemňuje viditelnost rozšířených pórů.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu1
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Černá maska 2v1 Annemarie Börlind hloubkově čistí smíšenou pokožku a současně jí dodá rozjasněný zdravý vzhled. Díky kombinaci jílu a výtažkům z řas a šeříku má maska skvělé očišťující a současně posilující účinky. Pokožku projasní, sjednotí a účinně vyčistí ucpané póry.

Černá maska je skvělým pomocníkem pro pravidelnou péči o problematickou, mastící se pokožku se sklonem k rozšířeným pórům. Jíl společně s výtažky z šeříku pokožku lehce matuje a současně harmonizuje nadměrné maštění. Působí proti vzniku drobných nedokonalostí a dodávají pokožce zdravý matnější vzhled.

Extrakty z mořských řas se postarají o rozšířené póry a zjemní jejich viditelnost. Díky kombinaci účinných látek maska pleť nejprve vyčistí a poté zjemní její strukturu. Navíc, drobné částečky jílu poskytnou pleti jemný peeling. Černá zanechá smíšenou pokožku jemnější, lehce matovanou a zdravě prozářenou.

Použití: Silnější vrstvu masky aplikujte na čistou odlíčenou pokožku obličeje a nechte působit 10-15 minut. Poté lehkou krouživou masáží smyjte. Používejte 1-2x týdně.

Přírodní kosmetika Annemarie Börlind byla založena v roce 1959 ve Schwarzwaldu a dnes je jednou z předních značek na německém trhu, která si své fanoušky získala již ve více než 30 zemích světa. Zárukou vysoké kvality je certifikace výrobků přísným certifikátem EcoControl a CSE.

Typ pleti: mastná pleť, smíšená pleť

Výrobce: Börlind GmbH , D-75365, Calw, Německo

Z blogu1

Jak stárne Berlíňanka

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?