Sportique Chladivý masážní krém 180 ml

Cooling Cream Post Activity Muscle Treatment

Sportique Chladivý masážní krém 180 ml

Cooling Cream Post Activity Muscle Treatment

(1 hodn.)
Značka: Sportique
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Chladivý masážní krém poskytuje úlevu svalům i kloubům, eliminuje bolest, a je tak skvělým pomocníkem pro ošetření pokožky celého těla po sportovní aktivitě.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu3
Hodnocení1
Položit dotaz
Popis produktu

Chladivý masážní krém Sportique poskytuje úlevu svalům i kloubům, eliminuje bolest, a je tak skvělým pomocníkem pro ošetření pokožky celého těla po sportovní aktivitě. Pečující rostlinné oleje a másla společně s osvěžujícími esenciálními oleji zlepšují prokrvení pokožky, osvěží celé tělo a současně působí skvěle protizánětlivě.

Masážní krém osvěžuje celé tělo a má výborné stimulující účinky díky vysokému podílu rostlinných výtažků. Bambucké máslo a jojobový olej pokožku nejenom vyživují a zjemňují, ale také lehce tonizují a působí protizánětlivě. Kombinace esenciálních olejů z rozmarýnu, pepře, tymiánu, šalvěje, pelargonie, citrusových plodů a mnohých dalších skvěle osvěžuje, povzbuzuje tělo i mysl a současně mírní bolestivost svalů i kloubů.

Esenciální oleje zlepšují prokrvení pokožky, ulevují tak od bolesti a napomáhají snadnějšímu pohybu. Masážní krém je skvělým pomocníkem po náročných pohybových aktivitách, osvěžuje celé tělo a přináší pocit úlevy. Pomáhá při bolavých svalech a kloubech i při křečích.

Použití: Malé množství krému aplikujte na bolavé svaly či klouby po sportu a pár minut lehce masírujte. Používejte podle potřeby.

V sortimentu Sportique můžete hledat všelijaké produkty tělové kosmetiky, které obsahují značný podíl bylinných výtažků a rostlinných olejů. Již z názvu značky je jasné, že si vyberou i ti, kdo mají rádi sportovní aktivity.

Produktové řady: Sportique Active Body

Výrobce: SPORTIQUE s.r.o., Nováčkova 751/22 , 700 30, Ostrava, Česká republika

Z blogu3

Recenze: Chladivý masážní krém Cooling Cream Sportique

Recenze: Sportique Cooling Cream

Sportem ku zdraví

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY: