NATU Coffee smooth krém BIO 140g

NATU Coffee smooth krém BIO 140g

Značka: NATU
Balení:
174
Momentálně vyprodané na e-shopu

Coffee smooth krém je dokonalým chuťovým zážitkem. Dopřejte si kombinaci oříšků a výběrové kávy z Peru.

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Coffee smooth krém BIO NATU je lahodným spojením přirozeně sladké oříškové chuti a výběrové kávy z Peru. Výsledkem je luxusní, hedvábně jemná konzistence a chuťově dokonalé propojení kávy a oříšků. Jedná se o perfektně rychlou, a přitom výživnou svačinu pro chvíle, kdy někam spěcháte i pro chvilky klidu a pohody.

Oříšková část představuje kombinaci mandlí a kešu. Mandle jsou nejen chutné, ale mají také mnoho zdravotních výhod. Jsou bohaté na zdravé mononenasycené mastné kyseliny, důležité vitamíny a minerály. Jedná se dále o výborný zdroj rostlinných bílkovin, což je důležité pro regeneraci svalů, stavbu tkání a celkový zdravý metabolismus. Právě díky obsahu zdravých tuků vám mohou pomoci k udržování stabilní hladiny cukru v krvi, vlákniny a bílkovin. I kešu se mohou pochlubit obsahem zdravých mononenasycených a polynenasycených mastných kyselin. Dále obsahují vitamíny skupiny B a E a minerály, jako je hořčík, fosfor, zinek a železo. Díky kombinaci zdravých tuků, bílkovin a vlákniny mohou kešu ořechy pomáhat udržovat pocit sytosti, což může podpořit kontrolu a redukci hmotnosti. Káva Peru Tunki BIO získala v roce 2010 ocenění pro Nejlepší kávu na světě, a tak si můžete být jisti její komplexní a harmonickou chutí charakteristickou pro jihoamerické kávy. To vše je lehce doslazeno přírodním kokosovým cukrem pro dokonalý chuťový zážitek.

Použití: Ořískový krém Coffee smooth doporučujeme přidat do obilných kaší, do smoothie, na lívance nebo do zmrzliny. Skvěle chutná v kombinaci s čerstvým ovocem (banány, jahody).

Upozornění: Může obsahovat stopy jiných skořápkových plodů a arašídů.

NATU je česká značka, která má vášeň pro zdravý životní styl s láskou k přírodě. Zakládají si na poctivé ruční výrobě a dbají na zdraví planety. Jejich výrobky jsou přírodní, s pečlivě ověřeným původem všech surovin a bez rafinovaného cukru a jiných aditiv. Jejich cílem je, aby zdravý a moderní způsob života byl dlouhodobě udržitelný a pro každého snadno dosažitelný.

Výrobce: NATU s.r.o., Žatecká 41/4 , 110 00, Praha 1 - Staré Město, Česká republika , tel: +420608533546

Nutriční hodnoty Na 100 g
Energetická hodnota: 2240 kJ/535 kcal
Tuky: 39 g
z toho nasycené mastné kyseliny: 4,6 g
Sacharidy: 35,3 g
z toho cukry: 18,7 g
Vláknina: 9,2 g
Bílkoviny: 17,7 g
Sůl: 0 g

Dle současné legislativy EU je možné u doplňků stravy a potravin uvádět pouze schválená zdravotní tvrzení. Není možné uvádět podrobnější informace, které by mohly vzbudit dojem jiného prospěšného účinku - i přes to, že se právě pro tyto vlastnosti používají historicky.

Složení produktu

Složení:

mandlekešu ořechy, kokosový cukr, 6 % pražené káva

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Složení produktu

Složení:

mandlekešu ořechy, kokosový cukr, 6 % pražené káva

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?