Nobilis Tilia Dárková sada Pro voňavý den 1 ks

Nobilis Tilia Dárková sada Pro voňavý den 1 ks

Značka: Nobilis Tilia
Balení:
560
Momentálně vyprodané na e-shopu

Směs éterických olejů Dárková sada s přírodním šamponem Pro objem vlasů a sprchovým gelem Radost ze života.

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Dárková sada Pro voňavý den od Nobilis Tilia je sada přírodní kosmetiky se sprchovým gelem Radost ze života a Šamponem pro objem vlasů.

Sprchový gel Radost ze života obsahuje omamnou vůni jasmínu a pomeranče. Vůně tohoto sprchového gelu povzbuzuje smysly - jasmín posiluje intuici i ženskou stránku, pomeranč nalévá optimismus a radost ze života. Jaká je pokožka po umytí s tímto sprcháčem? Díky přírodnímu složení a šetrným složkám, které se používají i v dětské kosmetice, gel nevysušuje a zanechává pokožku klidnou a provoněnou.

Šampon pro objem vlasů díky myrhové pryskyřici dodává přirozený objem, byliny jako šalvěj a heřmánek zklidňují pokožku vlasů a zabraňují tvorbě lupů. Šampon má bylinnou vůni a nevysušuje vlasy.

KOMU UDĚLÁ SADA RADOST

Sada Pro voňavý den udělá radost všem, kteří svoji denní očistu rádi povznesou na radostný rituál plný bylinných vůní, které odnesou pryč všechny starosti.

Použití: viz obal.

Přírodní aromaterapeutická kosmetika Nobilis Tilia nabízí již od roku 1994 výjimečnou péči s blahodárnými účinky éterických olejů. Tyto mocné esence siličnatých rostlin v sobě ukrývají hlubokou sílu a energii, která je zachycena spojením tradiční metody destilace vodní párou a přírodních živlů ohně, vody, země a páry. 

Ostatní kategorie: Sady tělové kosmetiky

Výrobce: Nobilis Tilia, s.r.o, Vlčí Hora 147 , 407 46, Krásná Lípa , Česká republika

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?