CareMedica Denní krém pro normální pleť 50 ml

CareMedica Denní krém pro normální pleť 50 ml

Značka: CareMedica
Certifikáty: CPK
Certifikát CPK
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Pleťový krém s houbou reishi a cordyceps pro normální až smíšenou pleť hloubkově hydratuje a rozjasňuje. Síla vitálních hub navrátí pleti rovnováhu. 

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Krém pro normální až smíšenou pleť

Denní krém od značky CareMedica je výjimečný obsahem extraktů z vitálních hub, které mají blahodárné účinky na pokožku. Reishi a cordyceps vrací pleti ztracenou rovnováhu. Aktivní složení rozjasňuje, hydratuje, regeneruje a vyživuje pokožku. Mandlový a makadamiový olej chrání pleť před vysoušením.

Houba reishi podporuje zdravý stav pokožky a má anti-aging účinky. Houba cordyceps ji udržuje hebkou a pružnou a brání vzniku vrásek. 

Mandlový olej 

  • pleť vyživuje a chrání před vysoušením, zjemňuje a zklidňuje podráždění. Obsahuje množství důležitých minerálů, jako je vápník, draslík či hořčík, také nenasycené mastné kyseliny a vitaminy A, E a F. Pro pokožku je obzvláště významný díky vysokému podílu vitaminu E. 

Makadamiový olej

  • má vynikající regenerační účinky, pokožku zvláčňuje. Vyživuje kůži a pomáhá ji udržet pružnou, vláčnou a elastickou.

Veškeré složky naší kosmetiky splňují požadavky standardů ochranné známky CPK.

Použití: Na vyčištěnou pleť naneste konečky prstů malé množství krému. Nejprve poklepáváním a poté krouživými pohyby vmasírujte krém do pokožky. Aplikujte ráno a dopřejte pleti celodenní hydrataci. Krém je vhodný jako hydratační podklad pro denní použití pod make-up.

Značka CareMedica byla vytvořena v naprostém souladu s přírodou. Jedná se o luxusní houbovou kosmetiku, která pečuje o vaši přirozenou krásu. Chceme-li být zdraví a vitální, měli bychom žít v harmonii a udržovat tuto křehkou rovnováhu Yin a Yangu. 

Typ pleti: normální pleť, smíšená pleť

Výrobce: TCM point s.r.o., Tomkova 53 , 549 54, Police nad Metují, Česká republika

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?