Nobilis Tilia Deodorant pánský 50 ml

Nobilis Tilia Deodorant pánský 50 ml

(1 hodn.)
Značka: Nobilis Tilia
Certifikáty: CPK
Certifikát CPK
288
Skladem 1 - 2 ks
Možnosti dodání: již dnes u vás
Praha, Karlín > 4 ks / Brno, Šilingrovo náměstí > 3 ks / Praha, OC DBK > 1 ks

Pánský deodorant s unikátním pozvolným účinkem spolehlivě eliminuje tělesné pachy. S rostoucí tělesnou námahou se zintenzivňuje působení účinných látek a zvyšuje tak ochranu proti vzniku zápachu.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu7
Hodnocení1
Položit dotaz
Popis produktu

Pánský rostlinný deodorant Nobilis Tilia s unikátním pozvolným účinkem spolehlivě eliminuje tělesné pachy. S rostoucí tělesnou námahou se zintenzivňuje působení účinných látek a zvyšuje se tak i ochrana proti vzniku nežádoucího zápachu.

Roll-on deodorant obsahuje speciální kombinaci tří antimikrobiálních látek ničících bakterie způsobující zápach potu. Ty reagují na zvýšenou tělesnou námahu i teplotu a postupně uvolňují více účinných látek, které zabraňují vzniku zápachu a mají i mírný antiperspirační účinek.

O pokožku podraží se postará hojivý ricinový olej, který zanechává pokožku vláčnou a současně ochráněnou před vznikem drobných zánětů, zatímco kukuřičný škrob napomáhá suchému podpaží. Pánský krémový deodorant nejenom pečuje, ale také aktivně předchází vzniku tělesného zápachu a eliminuje nadměrné pocení.

Celodenní ochrana před pocením

Přírodní deodorant Nobilis Tilia je skvělým pomocníkem pro váš každý den. Ochrání vás před nepříjemným zápachem v běžném provozu i v náročných situacích a zároveň díky obsahu přírodních složek nedráždí pokožku a neucpává její póry. Svěží a mužná parfemace je tvořena variací esenciálních olejů, které po celý den uvolňují příjemnou vůni.

Intenzivní svěžest

Tento kuličkový deodorant Nobilis Tilia je založen na kvalitních přírodních ingrediencích, které jsou nejen velice účinné, ale zároveň mají pěstící účinky a nedráždí jemnou pokožku podpaží. Díky absenci hliníkových solí deodorant neucpává póry a nehrozí potenciálními zdravotními riziky. Deodorant brání množení nežádoucích bakterií rozkládajících pot, a tím i proti zápachu. 

Omamná vůně

Díky kuličkovému aplikátoru se deodorant velice dobře nanáší a zanechává rovnoměrnou vrstvu, která vás ochrání před pocením po celý den. Obsažené vonné esence nejen, že působí proti zápachu, ale zároveň osvěží také vaši psychiku. Ricinový olej má pak zklidňující a regenerační účinky na pokožku, zatímco složení s antibakteriálními ingrediencemi vás ochrání i při zvýšené tělesné námaze. 

Použití: Aplikujte na čistou suchou pokožku dle potřeby.

Tip: Díky složce zinklaktát můžete pro zklidnění podrážděné pokožky nanést deodorant i bezprostedně po holení nebo depilaci.

Přírodní aromaterapeutická kosmetika Nobilis Tilia nabízí již od roku 1994 výjimečnou péči s blahodárnými účinky éterických olejů. Tyto mocné esence siličnatých rostlin v sobě ukrývají hlubokou sílu a energii, která je zachycena spojením tradiční metody destilace vodní párou a přírodních živlů ohně, vody, země a páry. 

Barva: bílá

Výrobce: Nobilis Tilia, s.r.o, Vlčí Hora 147 , 407 46, Krásná Lípa , Česká republika

Podrobné složení produktu

Konzistence: tekutá

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu7

4 důvody pro přírodní deodoranty

Aromaterapie pro těhotné

Jak bylo BIOOO v Nobilisu

Jak voní příroda - přírodní parfémy a deodoranty

Krásná Lípa, Nobilis Tilia

Potraviny, které způsobují nadměrné pocení

Proč pot páchne a co ho ovlivňuje?

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: tekutá

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?