Centifolia Dětský výživný balzám 100 ml

Centifolia Dětský výživný balzám 100 ml

Značka: Centifolia
Certifikáty: Cosmos, Ecocert
Certifikát CosmosCertifikát Ecocert
258
Skladem > 5 ks
Možnosti dodání: 29. 4. u vás

Dětský balzám pokožku vyživuje, zklidňuje a chrání před agresivními vlivy okolí.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Dětský výživný balzám Centifolia je speciálně vytvořen pro potřeby dětské suché a citlivé pokožky. Už po prvním použití je kůže znatelně méně reaktivní, zklidněná a chráněná před agresivními vlivy okolí. Pečlivě formulované přírodní složení je obohaceno o tzv. studený krém, složený z kombinace vody, organického olivového oleje a včelího vosku, pokožka vašeho dítěte tak bude viditelně vyživená a sametově jemná.

Složení tohoto dětského pečujícího balzámu bylo zformulováno za pomoci přírodního oleje z kamélie japonské, po staletí používané a milované v zemích dálného Orientu. Výzkumy prokázaly její pozoruhodné antioxidační, uklidňující a čistící vlastnosti, pokožce navíc dodává důležité živiny a chrání ji před vysoušením a nepříznivými vlivy okolí. Dostatečné hydrataci napomáhá patentovaná aktivní složka získaná z přírodních cukrů, která maximalizuje zásobu vody tím, že zvyšuje syntézu kyseliny hyaluronové. Pečující krém tak poskytne vašemu děťátku maximálně šetrné umytí bez vysoušení a dostatek péče pro jeho naprostou spokojenost.

Použití: Aplikujte ráno a/nebo večer na obličej a tělo dítěte (kromě oblasti plenek) a jemně vmasírujte.

Centifolia je francouzská značka certifikované organické kosmetiky, která byla založena v roce 1983. Je zakladatelem konceptu botanické kosmetiky. Využívají ve svých produktech přírodní látky, které podporují zdraví a krásu pokožky.

Výrobce: CENTIFOLIA, 49, route de Saint Clémentin , 79250 , Nueil-les-Aubiers, Francie

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?