SOLIDU EXOTIC Tuhý šampon 65 g

SOLIDU EXOTIC Tuhý šampon 65 g

294
Skladem 1 - 2 ks
Možnosti dodání: již zítra u vás
Brno, Šilingrovo náměstí > 1 ks

Tuhý šampon odstraňuje přebytečný maz, eliminuje tvorbu lupů, zmírňuje vypadávání vlasů a hloubkově hydratuje.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

EXOTIC Tuhý šampon SOLIDU má, jak už z názvu vyplývá, velmi příjemnou exotickou vůni. Obsahuje vanilku, citrusy, eukalyptus, pačuli, ylang-ylang a šalvěj. Vlasy hloubkově vyživuje a hydratuje.

Eukalyptus odstraňuje z pokožky hlavy přebytečný maz a další nečistoty. Pačule má antibakteriální účinky, regeneruje buňky a eliminuje tvorbu lupů. Ylang-ylang urychluje růst vlasů a šalvěj ozdravuje pokožku hlavy, zmírňuje vypadávání vlasů a dodává jim lesk.

Šampon obsahuje přírodní manganové máslo, které vyniká svými zvláčňujícími a zklidňujícími účinky a je bohaté na vitamín A a E. Obsahuje také panenský kokosový olej, který vlasy hloubkově vyživuje, hydratuje a zaceluje roztřepené konečky. Posilněte vaše vlasové folikuly a ochraňte vlasy před škodlivými vlivy životního prostředí. Šampon je vhodný pro každodenní péči o všechny typy vlasů.

Použití: Přejeďte šamponem několikrát po mokrých vlasech, napěňte a opláchněte.

Litevská značka SOLIDU je novinkou v tuhé přírodní kosmetické péči o vlasy a tělo. Kombinuje pouze ty nejlepší přírodní složky s ekologickými obaly, které na planetě Zemi nezanechávají žádné stopy. Díky tomu, že SOLIDU vlasové šampony, kondicionéry i mýdla neobsahují vodu a jsou velmi koncentrované oproti jejich tekutým variantám, jejich používáním výrazně snižujeme spotřebu vody. Navíc obaly, které SOLIDU používá, jsou nejen v půdě 100% rozložitelné, ale také ji obohacují o aktivní látky.

Výrobce: Shapemetics, UAB, Veiverių g. 9B , 11346, Vilnius, Litva , tel: +370 687 06786

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?