VOONO Henna Light Brown 100 g

VOONO Henna Light Brown 100 g

272
Skladem 3 - 5 ks
Možnosti dodání: již zítra u vás
Brno, Šilingrovo náměstí > 5 ks / Praha, OC DBK > 5 ks / Praha, Karlín > 5 ks / Praha, Palác Lucerna > 2 ks

Henna na vlasy Light Brown dodá světle hnědým vlasům přirozeně působící odstín, který jim dodá svěží zdravý vzhled. Kombinace henny a dalších indických bylinek zároveň vlasy posiluje.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu3
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Henna na vlasy Voono Light Brown dodá vašim vlasům světle hnědý, přirozeně působící odstín. Je ideální pro všechny ženy se světle hnědými kadeřemi, které chtějí pouze osvěžit svůj odstín vlasů. Kromě henny obsahuje také další indické bylinky jako amla nebo bhringraj, které jsou jemně namleté. Barva se tak snadno míchá a kromě toho také dobře chytá. Díky čistě přírodnímu složení je šetrná k pokožce hlavy a současně posiluje strukturu vlasů. Pro hnědou barvu s tlumenými zrzavými odlesky kombinujte s odstínem Copper.

Čistě rostlinné barvy VOONO jsou složeny pouze z kvalitní henny (Lawsonia inermis) a dalších rostlin, které doladí barvený odstín a podpoří regeneraci vlasu i pokožky. Rostlinné barvy nepoškozují vlasy, protože do vlasu nepronikají, pouze se navážou na keratin ve vlasu obsažený. Výsledná barva je takto značné závislá na původní barvě vlasů a na individuálním stavu vlasu. Každým dalším barvením se vrstva rostlinné barvy na vlasu zvětšuje, takže barva může v důsledku častého barvení mírně tmavnout, ale také lépe chytá.

Vymývání barvy je značně individuální a nelze zaručit žádnou minimální dobu, po kterou barva zůstane v podobě jako těsně po barvení. Díky tomu, že rostlinná barva nepoškozuje vlas ani není škodlivá pro pokožku, je možné barvení opakovat častěji než u chemických barev. V případě, že je výsledná barva neuspokojivá či jinak neodpovídá požadavkům, je možné prakticky ihned nabarvit znovu a barvu tak zkorigovat. Rostlinná barva nikdy nezesvětlí barvu, ani původní, ani dosaženou předchozím barvením. V případě barvení šedin se doporučuje dvoufázové barvení - v prvním kroku nabarvit odstínem Copper a následně vybraným tmavším odstínem.

Podrobný návod, jak s barvami pracovat, najdete na oficiálních stránkách značky Voono.

Použití: Potřebné množství prášku zalijte vodou o teplotě 50 °C, naneste na vlasy a nechte působit. Pro optimální výsledek dostačuje doba 45 minut.

Voono, to je čistá příroda a nic víc. Kromě rostlinných barev najdete v sortimentu také pečující vlasovou kosmetiku a sušené bylinky, které podpoří výsledný odstín barvení i zdraví vlasů. Vše je netestované na zvířatech a zaručeně veganské.

Výrobce: VOONO s.r.o., Jaurisova 515/4 , 14000, Praha, Česká republika

Podrobné složení produktu

Konzistence: prášková

Obal: plastový

Přebal: papírový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu3

Jak na přírodní barvení aneb Nebojte se henny

Mějte krásné vlasy, barvěte je přírodně!

VOONO: láska na první nanesení

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Zrzavá, ne hnědá / Goldie 8. 4. 2020 13:18

Z produktu jsem docela zklamaná, protože místo světle hnědých vlasů mám zrzavé....S barvou se pracovalo dobře, teplotu (50st.) jsem dodržela, nechala působit cca hodinu a čtvrť a na šediny (cca 40%) chytla výborně, ale zářivě oranžově. Nejdřív jsem byla dost zděšená, naštěstí to malinko ztmavlo, ale i tak jsou ty šedivé vlasy prostě zrzavé. Kdyby se barva jmenovala třeba světle kaštanová, bylo by to akceptovatelné, ale hnědou si takto fakt nepředstavuju.

Doporučuji / Veronika 23. 10. 2023 12:56

S barvou jsem velmi spokojená. 100 g balení mi vyšlo na dvakrát (mám středně dlouhé, světle hnědé vlasy). Dodržela jsem navrhovanou teplotu 50 st. a vlasy se mi zbarvily pěkně dohněda. Ráda zakoupím znovu.

Doplnění hodnocení / Veronika 23. 10. 2023 13:06

S hennou se dobře pracovalo, měla dobrou konzistenci. Na rozdíl od henny, kterou jsem používala předtím, dobře držela na hlavě, nepadala.

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: prášková

Obal: plastový

Přebal: papírový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?