Logona Hydratační kondicionér bio aloe vera 200 ml

Logona Hydratační kondicionér bio aloe vera 200 ml

Značka: Logona
Certifikáty: NATRUE, ECO CONTROL
Certifikát NATRUECertifikát ECO CONTROL
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Kondicionér intenzivně hydratuje vlasy a zároveň předchází dalšímu vysoušení. Zajišťuje snadné rozčesání a je vhodný zejména pro suché vlasy.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Hydratační kondicionér BIO aloe vera Logona intenzivně hydratuje vlasy a zároveň předchází dalšímu vysoušení. Zajišťuje snadné rozčesání a je vhodný zejména pro suché vlasy. Je certifikovaný NATRUE a EcoControl.

Veganský kondicionér obsahuje regenerující a hydratační aloe vera šťávu, která spolu s extraktem z granátového jablka vlasová vlákna chrání před vnějšími vlivy. Hydrolyzované rostlinné proteiny navíc pozvednou vlasy od kořínku a vy si tak můžete užívat i plného objemu.

Německá značka přírodní kosmetiky Logona nabízí ucelenou péči o pleť, vlasy a pokožku celého těla pro celou rodinu v mnoha produktových řadách. Vysoká kvalita a přírodní složení, respekt k přírodě a sociální zodpovědnost - to je značka Logona.

Použití: malé množství kondicionéru jemně vetřete do umytých vlasů, nechejte krátce působit, pak důkladně opláchněte vodou.

Kosmetika Logona je kompletně vyvíjena i vyráběna v Německu. Většina z jejích prostředků je vhodná pro vegany. Všechny použité suroviny jsou certifikovány na vysokou kvalitu, ať už se jedná o bio složky nebo o recyklované a recyklovatelné obaly. 

Typy vlasů: suché vlasy

Užití: vnější

Výrobce: Logona Naturkosmetik und Heilmittel Hans Hansel GmbH, Zur Kräuterwiese , D-31020, Salzhemmendorf, Německo

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?