BiOOO Akademie Zimní aroma balíček

BiOOO Akademie Zimní aroma balíček

Zboží je trvale vyřazeno.

Příroda je všude kolem nás a my ji ne vždy plně využíváme. Představte si, že byste mohli mít kousek přírody vždy s sebou.Na kurzu si vyrobíte inhalační tyčinku, aromaterapeutický krém, vlastní směs květinových vod, tělový olej a navíc také osvěžovač vzduchu. Všechny tyto produkty jsou z přírodních surovin a mají blahodárné účinky na naše zdraví. Jak to fyzické, tak psychické.

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Poznejte svět aromaterapie a jejich účinků na nás

 

Tento workshop je zaměřen prakticky, ale i zábavně - budeme se učit, jak snadno a rychle vyrobit a namíchat základní kosmetické nezbytnosti jako je krém, tělový olej či směs hydrolátů přesně pro váš typ pleti. Nasbírané znalosti pak můžete využít kdykoli budete potřebovat pro sebe nebo pro své blízké. Abychom podpořili zdraví a psychickou pohodu, vytvoříme si také osvěžovač vzduchu a inhalační tyčinku. Svou oblíbenou povzbuzující, uklidňující nebo jednoduše krásně vonící směs éterických olejů tak můžete mít vždy všude s sebou.

Co si všechno odnesete:

 

Inhalační tyčinka se využívá nejen jako prostředek pro zrelaxování naší mysli. Je skvělým pomocníkem při rýmě a nachlazení. Navíc na rozdíl od běžných kapek do nosu na ní nevzniká závislost a dá se inhalovat prakticky pořád.

Aromatické krémy vyživují naši pokožku a krásně voní. Když do nich přidáme vzácné esenciální oleje, mohou nám napomoct třeba i s usínáním či zklidněním při stresových situacích. Krém navíc můžeme obohatit o aloe vera nebo různé rostlinné oleje.

Hydroláty vznikají destilací bylin a květin a byly hojně využívány už Kleopatrou. Poskytují příjemně voňavé osvěžení, nejsou rušivé pro náš unavený a přesycený nos a prospívají pokožce i vlasům. Vytvořte si unikátní směs přesně pro vás!

Tělové oleje jsou určeny k uvolnění, regeneraci a péči o pokožku. Díky tomu, že neobsahují žádné chemické složky, působí dobře nejen na povrch kůže, ale také skrze ni pronikají do těla a jsou výbornými nosiči různých účinných látek z rostlin, jež tak ihned vstupují do organismu. Jsou proto velmi vhodné například k masážím.

Osvěžovač vzduchu vždy krásně provoní jakýkoli prostor. Ať už chcete osvěžit kancelář nebo byt, nemůžete usnout nebo máte doma někoho nemocného, ten pravý osvěžovač vzduchu je ta správná odpověď.

A co je na tom nejlepší? Že všechny tyto vychytávky můžete mít už brzy doma!

 

 

 

Pokud byste rádi zkombinovali oslavu narozenin, rozlučku se svobodou, team building nebo jakoukoli jinou sešlost s povídáním o aromaterapii a výrobou zdraví podpůrných produktů, neváhejte se nám prosím ozvat. Domluvíme společně datum, výzdobu i vše ostatní co bude potřeba.

BiOOO Akademie vznikla po záštitou naší firmy BiOOOO.cz. Nabízíme vám tématické workshopy, kurzy a vzdělávání v oblasti kosmetiky a aromaterapie. 

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?