Desert Essence Kondicionér citron tea tree 237 ml

Desert Essence Kondicionér citron tea tree 237 ml

Desert Essence Kondicionér citron tea tree 237 ml

373
Skladem > 10 ks
Možnosti dodání: již dnes u vás

Kondicionér Kondicionér odstraňuje přebytečnou mastnotu, eliminuje krepatění, zabraňuje vysoušení vlasů, bojuje proti lupům a pomáhá vlasy rozčesávat.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Kondicionér citron tea tree Desert Essence je určen pro mastné vlasy, odstraňuje přebytečnou mastnotu, pomáhá udržovat vlasy zdravé a zabraňuje jejich poškození a vysoušení.

Kondicionér má krémovou, hladkou texturu a příjemně voní po citrusových tónech. Pomáhá rozčesávat vlasy, eliminuje krepatění a zabraňuje poškození a vysoušení vlasů. Poskytuje ochranu vlasovým vláknům, proniká do kutikuly a uzavírá ji zevnitř.

Obsahuje olej z australského tea tree, který pomáhá udržovat vlasy zdravé, bojuje proti lupům, může pomoci zmírňovat zarudnutí, svědění a záněty. Odstraňuje přebytečnou mastnotu z vlasů, může přispět k růstu nových vlasů a má hydratační účinky. Jojobový olej uzavírá vlhkost, pomáhá vlasy chránit před vysušením a lámáním. Podporuje růst vlasů a obnovuje přirozenou vlhkost pokožky hlavy.

Použití: Kondicionér by měl být nanášen po celé délce vlasů, nikoliv na pokožku hlavy. Nechte kondicionér působit 3-5 minut a poté jej opláchněte.

Kosmetika Desert Essence je převážně v bio kvalitě a její naprosto přírodní složení zaručuje výbornou mycí schopnost, výsledný efekt i vůně. 

Výrobce: Desert Essence, P.O. Box 14007 , 11788, Hauppauge, New York , Spojené Státy Americké

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?