Saloos Kosodřevina 10 ml

Saloos Kosodřevina 10 ml

Saloos Kosodřevina 10 ml

Značka: Saloos
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Éterický olej se silnými antiseptickými vlastnostmi dezinfikuje dýchací cesty, pomáhá při nachlazení a černém kašli. Má celkový posilující efekt na organismus a zvyšuje prokrvení tkání.

Popis produktu
Z blogu4
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Saloos Kosodřevina je rostlinná silice s komplexním účinkem na tělo i mysl. Svěží lesní vůně je vhodná především k inhalaci a na dlouhou dobu krásně provoní vaši domácnost. Přirozeně čistí vzduch a má antiseptické vlastnosti, díky čemuž brání množení škodlivých mikroorganismů.

Éterický olej Kosodřevina má příznivý vliv na dobrý zdravotní stav dýchacího systému. Je často používán při onemocněních dýchacího traktu a běžných infekcích, jako je chřipka či nachlazení. Jeho podpůrný efekt oceníte také při černém kašli. Pomáhá udržovat průchodnost dýchacích cest a zmírňuje kašel.

Olej Kosodřevina také podporuje lokální prokrvení tkání, díky čemuž je jemně zahřívá a uvolňuje namáhané svalstvo a klouby. Ulevuje od bolestí a má účinek také při revmatizmu. Zároveň má významný posilující efekt na celý organismus a podporuje imunitní systém.

Bojujte s nachlazením

Éterický olej Kosodřevina Saloos vyniká svou omamnou dřevitou a smyslnou vůní, která krásně provoní vaši domácnost či kancelář a výborně neutralizuje veškeré nepříjemné pachy. Éterický olej Kosodřevina je silně antiseptický, brání množení škodlivých mikroorganismů, proto je velice vhodný pro dezinfekci místností a pomáhá také při respiračních infekcích.

Podpora obranyschopnosti

Vůně tohoto éterického oleje vás ihned přenese na procházku po lesní pěšině. Tato vůně je velice příjemná a působí harmonizačními účinky na psychiku. Zároveň pečuje o zdraví vašeho dýchacího traktu a oceníte jej zejména v období chřipek, rýmy a nachlazení. Kosodřevina podporuje vylučování hlenu, čistí dýchací cesty a působí proti kašli.

Pro zdravé tělo i duši

Éterický olej Kosodřevina nejen krásně voní, ale má také účinky na vaše tělo i mysl. Podporuje mikrocirkulaci v tkáních, čímž stimuluje jejich správný metabolismus a urychluje přirozené regenerační procesy. Zároveň má podpůrný vliv také na imunitní systém, chrání proti infekcím a podporuje obranyschopnost. Ulevuje od bolestí pohybového aparátu a pomáhá při revmatizmu.

Kouzlo aromaterapie

Jednodruhové éterické oleje Saloos se vyznačují komplexními účinky na vaše tělo i mysl. Aromaterapie je umění využití vonných esencí k ovlivnění duševního i tělesného rozpoložení a dokáže pomoci při mnoha problémech. Esenciální oleje Saloos jsou vyráběny ve vysoké kvalitě a lze je používat jak do aromalampy, tak jimi například ozvláštnit kosmetiku k zesílení jejich účinků. Z široké nabídky vůní si jistě vyberete.

Použití: Pár kapek oleje nakapejte do vody v aromalampě, zapalte svíčku a nechte odpařovat. Nenechávejte hořet bez dozoru.

Tip: Pro rychlý účinek nařeďte éterický olej čistým rostlinným olejem a aplikujte na pokožku.

Upozornění: Éterický olej není vhodný pro těhotné a kojící ženy a také pro děti do 10 let. Neaplikujte ho na pokožku nezředěný.

Česká značka přírodní kosmetiky Saloos vstoupila na trh s prodejem 100% přírodních esenciálních olejů pro aromaterapii. Sortiment se záhy rozšířil o tělové a masážní oleje, bio karité balzámy, regenerační pleťové oleje a mnohé další. Výrobky neobsahují žádné umělé konzervanty a barviva, syntetickou parfemaci či ropné produkty. Jako první v České republice získala firma Saloos certifikaci CPK BIO.

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Aromaterapeutické účinky: astma, mastná pleť, nachlazení a viróza, stres a úzkost, svalové napětí a křeče

Výrobce: M+H, Míča a Harašta s.r.o., Terronská 19 , 160 06, Praha, Česká republika

Z blogu4

Aromaterapie pro děti

Esenciální oleje v péči o pleť

Éterické oleje při nachlazení

Stálice Saloos

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?