Saloos Koupelový olej mandarinka 125 ml

Saloos Koupelový olej mandarinka 125 ml

Saloos Koupelový olej mandarinka 125 ml

153
151
Skladem > 5 ks
Možnosti dodání: již dnes u vás
Praha, Palác Lucerna > 4 ks / Praha, OC DBK > 3 ks / Brno, Šilingrovo náměstí > 2 ks

Mandarinka přináší regeneraci, zklidňuje a zjemňuje namáhanou a suchou pokožku. Její vůně osvěžuje mysl a zahání špatnou náladu. Koupelový olej zbavuje pokožku nečistot a současně ji vyživuje.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu6
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Koupelový olej Mandarinka Saloos je určený pro uvolnění a relaxaci po náročném dni. Jemně čistí pokožku a umývá nečistoty celého dne. Vysoký podíl rostlinných olejů, slunečnicového a sezamového, zabraňuje vysušování pokožky během koupele. Regenerují, zjemňují a zvláčňují pokožku.

Mandarinka přináší během koupele regeneraci, zklidňuje a zjemňuje namáhanou a suchou pokožku. Její aroma navíc osvěžuje mysl, uklidňuje a zahání špatnou náladu i smutek. Pro svou nádhernou ovocně-citrusovou vůni je oblíbená také u dětí. Tento koupelový olej má díky obsahu éterického olej z mandarinky také výborné antioxidační účinky.

Koupelové oleje celkově regenerují pokožku a mohou zklidnit již vzniklé kožní problémy. Pokožka zůstává po koupeli čistá, vláčná a sametová, takže není nutné používat tělové mléko, máslo, olej nebo jiný hydratační přípravek. Koupelové oleje obnovují přirozený lipidový filtr pokožky, a tak posilují její obranyschopnost.

Koupelový olej nahradí jiné koupelové přísady, pěny, sprchové gely a také pečující prostředky. Jemně voní a uvolňuje napjatou a unavenou mysl. Díky tomu můžete ve vaně relaxovat  a dokonale se uvolnit. 

Chvilka relaxace

Koupelový olej Saloos s osvěžující vůní mandarinky vám připraví na konci dne velmi potřebnou chvilku pro sebe a koupel s ním vám pomůže obnovit síly. Výhodou koupelového oleje je jednak to, že již během očisty pečuje o vaši pokožku, pomáhá v ní uzavřít hydrataci, a díky tomu je vhodný i na pleť náchylnou k vysušení. Po koupeli se již nemusíte mazat a vaše pokožka bude dokonale jemná.

Intenzivní péče

Olej pokožku důkladně umyje, odstraní veškeré nečistoty a zároveň pleť vyživuje. Neobsahuje tenzidy neboli pěnidla, která mohou vysušit a podráždit citlivou kůži. Koupelový olej Saloos je proto vhodný i pro pokožku, jež má sklony ke zvýšenému vysušování a nesnese běžné pěny do koupele či sprchové gely. Stačí si jen vybrat vonnou variantu podle aktuálních potřeb či nálady. 

Přírodní oleje

Základ tohoto koupelového oleje tvoří samozřejmě rostlinné oleje, a to olej slunečnicový a sezamový. Sezamový olej je přímo blahodárný zejména pro suchou pokožku, které dodává hloubkovou výživu a pomáhá bránit unikání vlhkosti z jejího povrchu. Sezamový olej navíc pokožku chrání proti podráždění a zanechává ji dlouhodobě hebkou a příjemně pružnou.

Vláčná a provoněná pokožka

Díky esenciálnímu oleji z mandarinky získává koupelový olej lahodnou ovocnou vůni, která zlepšuje náladu, dodává energii a provoní vaši pokožku. Vůně mandarinky je velmi příjemná i dětem, proto je tento olej vhodný pro celou rodinu. Koupel s mandarinkovým olejem uvolňuje bolavé svalstvo a podporuje pozitivní naladění. 

Použití: 1-2 lžíce koupelového oleje přidejte do vody o teplotě 34-36 °C. Olej nepění, ve vodě vytvoří jemnou mléčnou emulzi. Dá se použít i do vířivých van, které pomáhají pokožce ještě lépe vstřebat účinné látky.

Česká značka přírodní kosmetiky Saloos vstoupila na trh s prodejem 100% přírodních esenciálních olejů pro aromaterapii. Sortiment se záhy rozšířil o tělové a masážní oleje, bio karité balzámy, regenerační pleťové oleje a mnohé další. Výrobky neobsahují žádné umělé konzervanty a barviva, syntetickou parfemaci či ropné produkty. Jako první v České republice získala firma Saloos certifikaci CPK BIO.

Užití: vnější

Výrobce: M+H, Míča a Harašta s.r.o., Terronská 19 , 160 06, Praha, Česká republika

Podrobné složení produktu

Konzistence: olejová

Obal: plastový

Vonné složky: mandarinka

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu6

5 druhů koupelí, které potřebujete zkusit

6 míst, kde můžete zatočit s celulitidou

Aromaterapie pro děti

Esenciální olej Mandarinka

Novinka v Saloos Bio Královské péči o pleť: Mladistvý a svěží bergamot

Stálice Saloos

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: olejová

Obal: plastový

Vonné složky: mandarinka

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?