Lavera Krém pečující ochranný, Baby Kinder Neutral 75 ml

Lavera Krém pečující ochranný, Baby Kinder Neutral 75 ml

(3 hodn.)
Značka: Lavera
Certifikáty: NATRUE, VEGAN
Certifikát NATRUECertifikát VEGAN
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Pečující ochranný krém je vhodný pro ošetření jemné dětské pokožky obličeje i celého těla. Cenné rostlinné oleje v kombinaci s bambuckým máslem pokožku vyživí, zklidní a ochrání před podrážděním.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu3
Hodnocení3
Položit dotaz
Popis produktu

Pečující ochranný krém Lavera Baby je vhodný k ošetření jemné dětské pokožky obličeje i celého těla. Cenné rostlinné oleje v kombinaci s bambuckým máslem pokožku vyživí, zklidní a ochrání před podrážděním. Bambucké máslo se postará o hloubkovou výživu pleti, stimuluje její buněčnou aktivitu, podporuje tvorbu kolagenu a zpomaluje stárnutí pokožky.

Ochranný krém je obohacen o řadu prospěšných rostlinných olejů, které pokožce zajistí dokonalou péči. Obzvlášť cenný je olej pupalkový, který regeneruje namáhanou pokožku a má zklidňující a protizánětlivé účinky. Olej díky své lehké konzistenci pronikne i do hlubších vrstev pokožky, kde pleť aktivně regeneruje. Kromě pupalkového oleje je krém bohatý na olej sojový, olivový a slunečnicový, jejichž kombinace proniká do hloubky pokožky, vyživuje ji a uzamyká v ní tolik potřebnou hydrataci.

Pro nejmenší

Ochranný krém Lavera Baby Kinder Neutral byl vytvořen s ohledem na citlivou pokožku našich nejmenších. Dětská pokožka má velice křehkou rovnováhu, která může být snadno narušena nepříznivými vnějšími vlivy, koupáním či například nešetrnou kosmetikou. Tento zvláčňující krém má maximálně šetrné složení z přírodních ingrediencí, které snese i velmi citlivá a reaktivní pokožka.

Hloubková hydratace

Tento ochranný dětský krém je zcela prostý přidaných syntetických ingrediencí, neobsahuje umělá barviva, konzervanty či parabeny a je zcela bez parfemace. Je velice neutrální k pokožce a nenarušuje její povrch, naopak pomáhá posilovat její přirozenou obranyschopnost. Pokožka se pak lépe brání okolním vlivům a není tak přecitlivělá.

Posilující složky

Základ tohoto pleťového krému tvoří olivový, slunečnicový a sojový olej bohatý na nenasycené mastné kyseliny, vitaminy a antioxidanty. Antioxidanty neutralizují volné radikály a chrání proti jejich potenciálně škodlivému vlivu na pokožku. Oleje pokožku do hloubky zvláčňují a poskytují jí výživu. Uzamykají hydrataci v pleti a zanechávají jí pružnou.

Zklidněná a zjemněná pleť

Bambucké máslo je pak výjimečné svými pečujícími účinky, odstraňuje nepříjemné pnutí pokožky a navrací jí její přirozenou elasticitu. Bambucké máslo je velice dobře snášeno i velmi citlivou pokožkou a navíc pomáhá obnovit její přirozenou ochrannou kožní bariéru. Pupalkový olej pak pleť intenzivně zklidňuje a účinně brání jakémukoliv podráždění.

Použití: Přiměřené množství krému naneste na pokožku obličeje i těla, jemně vmasírujte a nechte vstřebat.

Německá značka Lavera nabízí přírodní a bio kosmetiku pro celou rodinu. Jako jedna z prvních byla dostupná i v řetězcích drogerií. Za její historií stojí Thomas Haas, který sám trpěl neurodermatitidou a hledal cesty, jak své pokožce účinně pomoci. 

Produktové řady: Lavera Baby & Kinder Neutral

Výrobce: Laverana GmbH & Co. KG, Am Weingarten 4 , D-30974, Wennigsen , Německo

Podrobné složení produktu

Konzistence: krémová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu3

Parabeny: ano, nebo nikdy?

Připravte pokožku na léto

Vše, co potřebujete pro šťastné a spokojené miminko

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: krémová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Produktová řada Lavera Baby & Kinder Neutral

Nenašli jste to pravé? Co tohle?