puroBIO cosmetics Láhev na šampon 14g

puroBIO cosmetics Láhev na šampon 14g

17
Skladem > 5 ks
Možnosti dodání: již dnes u vás

Láhev na šampon usnadňuje mytí vlasů a napomáhá snižovat spotřebu vašeho oblíbeného šamponu.

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Láhev na šampon puroBIO cosmetics slouží na rozředění šamponu, usnadňuje proces mytí vlasů a zároveň tak snížíte spotřebu vašeho oblíbeného šamponu. Láhev je navíc tak akorát velká, aby se snadno vešla do jakéhokoliv zavazadla a zároveň vám umožnila snadné dávkování naředěného produktu.

Láhev je vyrobena z poloprůhledného plastu, díky kterému si snadno odměříte přesné množství šamponu i vody. Díky praktickému úzkému aplikátoru pak šampon nanesete přesně tam, kam potřebujete a zefektivníte tím celý proces mytí vlasů. Jedná se o ideální volbu, pokud chcete ze svého koncentrovaného šamponu vytěžit maximum či se snažíte žít udržitelně a neprodukovat zbytečný odpad. Použití této láhve je jednoduché, podle měrky přidáte jeden díl šamponu, dva díly vody a vše dobře protřepete. Poté si dle zvyku umyjete vlasy a pokud potřebujete, proces zopakujete ještě jednou

Italská značka puroBIO Cosmetics nabízí široké spektrum přírodní dekorativní a pleťové kosmetiky. Složení obsahuje mimořádně kvalitní BIO oleje, másla, extrakty a minerální pigmenty. Kosmetické produkty nesou certifikaci Vegan OK, CCPB a NICKEL TESTED.

Ostatní kategorie: Šampony

Výrobce: PuroBIO Cosmetics, Via le Lamie, 42/a , 70015, Noci – Ba, Itálie

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?