Natura Siberica Lehký krém na ruce pro každodenní péči 75 ml

Natura Siberica Lehký krém na ruce pro každodenní péči 75 ml

(5 hodn.)
Značka: Natura Siberica
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Lehký krém na ruce pro každodenní péči díky obsahu cedrového mléka a lněného oleje intenzivně zjemňuje pokožku rukou. Složení obohacené o vitamin E a další extrakty poskytuje dokonalou péči a výživu.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu4
Hodnocení5
Položit dotaz
Popis produktu

Lehký krém na ruce pro každodenní péči Natura Siberica díky obsahu cedrového mléka a lněného oleje intenzivně hydratuje a zjemňuje namáhanou pokožku rukou. Složení obohacené o vitamin E a další cenné extrakty poskytuje dokonalou péči a výživu.

Bylinné výtažky společně s výživnými oleji tvoří lehký, snadno vstřebatelný krém. Ten se do pokožky rukou vsakuje rychle a bez nepříjemného lepivého filmu, ale přesto dokáže pokožku hydratovat a řádně vyživit. Cedrové mléko dodává pokožce potřebné aminokyseliny a také zlepšuje elasticitu pokožky.

Olej ze lnu sibiřského má jak hojivé, tak i regenerační účinky. Pokožku rukou navíc nejen intenzivně regeneruje, ale také vyživuje a zklidňuje. Složení krému je obohaceno o vitamin E, který bojuje proti volným radikálům, a tak zpomaluje stárnutí. Ruce jsou tak dlouhodobě jemné a pěstěné.

Lehká péče

Že pokožka rukou potřebuje každodenní péči, to je jasné. Je nejvíce vystavována vnějším vlivům a snadno se vysuší či podráždí. Během dne ale nemáme čas mazat ruce hutnými krémy a čekat na jejich vsáknutí. Proto se do kabelky či na pracovní stůl hodí tento lehký krém na ruce, jež se vyznačuje jemnou krémovou konzistencí, jež se výborně roztírá a velice rychle vstřebává. V žádném případě tak nezpomalí tempo vašeho dne, ale vaše ruce budou i přesto jako v bavlnce.

Intenzivní hydratace bez zatížení

Tento krém je vhodný na všechny typy pokožky. Dodává pleti dostatečnou výživu a hydrataci a zanechává ji hedvábně jemnou. Zároveň ale pokožku nezatěžuje a nezpůsobuje mastný či ulepený pocit. Jedná se o ideální krém na běžné použití během dne. Obsahuje olej ze lnu sibiřského, který se postará o výživu rukou a bude dlouhodobě chránit pokožku před vysušením a nepříjemným pnutím. 

Regenerace a zjemnění

Lněný olej rovněž stimuluje regeneraci tkání a udržuje pokožku vláčnou a hebkou. Cedrové mléko pak zásobuje pokožku aminokyselinami, čímž ji i posiluje a poskytuje jí potřebnou ochranu. Složení je obohaceno o vitamin E, který podporuje regeneraci a obnovu buněk a zanechává pokožku pružnou a jemnou. Zároveň má také anti-age efekt, protože se jedná o jeden z významných antioxidantů. 

Použití: Malé množství krému vmasírujte do čisté pokožky rukou. Používejte podle potřeby kdykoliv během dne.

Vážení obchodní partneři,

Náš svět, práce a stabilita se minulý čtvrtek úplně obrátily naruby. Všichni máme obavy a někdy i strach z toho, co bude dál, protože se jedná o situaci vyšší moci, kterou jsme nikdy předtím nezažili.

Rádi bychom Vás informovali o původu a výrobě produktů, které naše společnost Antim Plus distribuuje. Natura Siberica, Organic Shop, SkinSuperGood, Organic People atd jsou vyráběné společností Eurobio Lab OÜ, která je evropská společnost a působí v estonském Tallinnu již více než 8 let, má 330 zaměstnanců a dodává certifikovanou kosmetickou produkci do přibližně 70 zemí světa.

Veškerá práva na značky vyráběné v Eurobio Lab OÜ patří estonské společnosti Good Design OÜ se sídlem v estonském Tallinnu.

Eurobio Lab OÜ vyrábí evropské kosmetické značky, jako je Organic Shop a Organic People, s využitím nejnovějších znalostí evropských kosmetických technologií spolu s pečlivým a udržitelným přístupem k ekologické a certifikované výrobě.

Zdůrazňujeme, že veškeré naše zboží má estonské EAN kódy, které začínají na 474.

Všichni sledujeme situaci a modlíme se za ty, kteří nyní trpí. Upřímně doufáme, že brzy vyjde slunce a život se vrátí do normálu.

S přátelským pozdravem,

Antim Plus s.r.o.

Natura Siberica nabízí přírodní kosmetiku založenou na síle sibiřských bylin. Je členem společnosti Cosmos pro bio a přírodní kosmetiku a některé produkty nesou certifikaci ICEA.

Výrobce: Natura Siberica, Eurobio Lab OÜ, Leiva 3 , Tallinn, Estonsko

Podrobné složení produktu

Konzistence: lehká krémová

Obal: plastový

Přebal: papírový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu4

Dokonalá péče o ruce v zimě

Po létě svou pleť rozmazlete

Podle nosa poznáš kosa, podle rukou věk

Ruce a nehty jsou nejlepší vizitka

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: lehká krémová

Obal: plastový

Přebal: papírový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?