Natura Siberica Maska pro všechny typy vlasů Divoký jalovec 120 ml

Natura Siberica Maska pro všechny typy vlasů Divoký jalovec 120 ml

Natura Siberica Maska pro všechny typy vlasů Divoký jalovec 120 ml

(2 hodn.)
Značka: Natura Siberica
Certifikáty: BDIH, Cosmos
Certifikát BDIHCertifikát Cosmos
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Maska pro všechny typy vlasů s extraktem z jalovce dodá vašim vlasům potřebnou výživu a propůjčí jim bohatý objem a dokonalý lesk. Zároveň osvěží pokožku hlavy a podpoří rychlejší růst vlasů.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Hodnocení2
Položit dotaz
Popis produktu

Maska pro všechny typy vlasů od Natura Siberica s extraktem z jalovce dodá vašim vlasům potřebnou výživu a propůjčí jim bohatý objem a dokonalý lesk. Zároveň osvěží pokožku hlavy, upraví činnost mazových žláz a podpoří rychlejší růst vlasů. Po použití zanechá vlasy sametově hebké, na pohled zdravé a snadno upravitelné.

Výtažek z divokého sibiřského jalovce prokrvuje pokožku hlavy. Zlepšuje tak dopravu výživy k vlasovým kořínkům, a tím podporuje rychlejší růst kvalitních a pevných vlasů. Zároveň reguluje činnost mazových žláz ve vlasové pokožce. Díky tomu se vlasy méně mastí, zůstávají déle čisté a rychle neplihnou.

Dále obsažené oleje z máty a borovicových semínek spolu s výtažkem z pelyňku a kopřivy působí vzájemně synergicky, osvěžují pokožku hlavy a podporují zmíněné účinky divokého jalovce. Vlasová maska je vhodná pro všechny typy vlasů, zejména pro ty bez objemu a rychleji se mastící.

Péče pro všechny

Maska na vlasy s obsahem výřtažků ze sibiřských bylinek dodá vašim vlasům extra péči. Maska je určena pro všechny typy vlasů, a ačkoliv má intenzivně vyživující konzistenci, tak vlasy nezatěžuje ani neumastí. I mastnější či rychle se mastící jemné vlasy potřebují jednou za čas speciální péči, proto jim dopřejte tuto všestrannou masku, jež jim dodá zářivý lesk a hebkost.

Výživa a lesk

Tato regenerační maska s obsahem přírodních olejů a výtažků z bylinek ze sibiřské přírody navrací vlasům pružnost a snadnou upravitelnost. Její složení je ovšem zcela nezatěžující a zachovává přirozený objem a vzdušnost vlasů. Zároveň redukuje produkci kožního mazu vlasovou pokožkou, a tak i zpomaluje přirozené maštění vlasů.

Rovnováha vlasové pokožky

Maska obsahuje hydrolyzované pšeničné proteiny, jež vyhlazují vlasové vlákno, čímž opravují jeho strukturu a navrací tak vlasům lesk. Vlasy jsou tak chráněné proti lámání a poškození. Olej z máty a borovicových semínek stimuluje prokrvení vlasové pokožky, a tím i urychluje růst vlasů. Výtažek z jalovce pak reguluje produkci kožního mazu, a tím i zabraňuje nadměrnému maštění vlasů. Vlasy jsou po použití zářivě lesklé a objemné. 

Použití: Masku aplikujte na umyté vlhké vlasy a nechte působit 5-7 minut. Používejte 2 až 3krát týdně.

Vážení obchodní partneři,

Náš svět, práce a stabilita se minulý čtvrtek úplně obrátily naruby. Všichni máme obavy a někdy i strach z toho, co bude dál, protože se jedná o situaci vyšší moci, kterou jsme nikdy předtím nezažili.

Rádi bychom Vás informovali o původu a výrobě produktů, které naše společnost Antim Plus distribuuje. Natura Siberica, Organic Shop, SkinSuperGood, Organic People atd jsou vyráběné společností Eurobio Lab OÜ, která je evropská společnost a působí v estonském Tallinnu již více než 8 let, má 330 zaměstnanců a dodává certifikovanou kosmetickou produkci do přibližně 70 zemí světa.

Veškerá práva na značky vyráběné v Eurobio Lab OÜ patří estonské společnosti Good Design OÜ se sídlem v estonském Tallinnu.

Eurobio Lab OÜ vyrábí evropské kosmetické značky, jako je Organic Shop a Organic People, s využitím nejnovějších znalostí evropských kosmetických technologií spolu s pečlivým a udržitelným přístupem k ekologické a certifikované výrobě.

Zdůrazňujeme, že veškeré naše zboží má estonské EAN kódy, které začínají na 474.

Všichni sledujeme situaci a modlíme se za ty, kteří nyní trpí. Upřímně doufáme, že brzy vyjde slunce a život se vrátí do normálu.

S přátelským pozdravem,

Antim Plus s.r.o.

Natura Siberica nabízí přírodní kosmetiku založenou na síle sibiřských bylin. Je členem společnosti Cosmos pro bio a přírodní kosmetiku a některé produkty nesou certifikaci ICEA.

Typy vlasů: jemné vlasy, mastné vlasy, normální vlasy, suché vlasy

Výrobce: Natura Siberica, Eurobio Lab OÜ, Leiva 3 , Tallinn, Estonsko

Podrobné složení produktu

Konzistence: krémová

Obal: plastový

Přebal: papírový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Nejlepší maska / Nela 5. 9. 2018 13:41

Nedám dopustit na masky od natura Siberica, ale tuhle mám nejradši ze všech. Voní tak krásně bylinkově, maska je velmi hustá a dobře se zapracovává do vlasů a následně i vymývá. Vlásky jsou lesklé, neelektrizují a k tomu voní. Používám 1x týdně a vlásky si libují.

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: krémová

Obal: plastový

Přebal: papírový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?