Delibutus Matcha Anti-Age sérum 50 ml

Delibutus Matcha Anti-Age sérum 50 ml

(2 hodn.)
Značka: Delibutus
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Anti-age sérum se směsí rostlinných olejů a matcha čajem pečuje o pokožku do hloubky a navrací jí zdravě zářivý vzhled. Díky množství antioxidantů regeneruje strukturu pokožky.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu11
Hodnocení2
Položit dotaz
Popis produktu

Anti-Age sérum Delibutus s obsahem matcha čaje napomáhá omladit vzhled pokožky a navrátit jí její přirozenou pružnost. Působí do hlubokých vrstev pleti, kde dlouhodobě uzamyká vlhkost a udržuje její optimální hydrataci po celý den. Díky čistě přírodnímu složení bez parfemace, konzervantů či dalších syntetických látek nedráždí pokožku a minimalizuje vznik nežádoucích reakcí.

Matcha sérum je vhodné pro všechny typy pleti, obzvláště jej oceníte, pokud vás trápí povadání kontur obličeje, drobné vrásky či nadměrné vysoušení pokožky. Sérum obsahuje vysoký podíl výtažků z matcha čaje, který je plný antioxidantů, pokožku chrání, lehce tonizuje a eliminuje první známky stárnutí. Vyvážená směs rostlinných olejů je bohatá na množství vitaminů a nenasycené mastné kyseliny, které přinášejí pleti výživu a cenné prospěšné látky. Základem je velice jemný mandlový olej, který nezatěžuje pleť a napomáhá odstranit suchá místa.

Makadamiový olej v kombinaci se vzácným arganovým olejem obsahují plno vitaminů, jenž brání škodlivému působení volných radikálů, a působí tak preventivně proti stárnutí pleti. Matcha sérum se lehce roztírá, velice snadno vstřebává a zanechává vaši pleť zářivou a dokonale opečovávanou.

Použití: Matcha sérum naneste každé ráno a/nebo večer na odlíčenou navlhčenou pleť a jemně vmasírujte.

Česká firma Delibutus byla založena v roce 2011 a od té doby se velice úspěšně rozvíjí a získává nové příznivce. Zpracovává pouze dary přírody v podobě rostlinných tuků, olejů, bylin a esenciálních olejů. Pokud to je možné, tak volí lokální dodavatele, ale produkty jsou složené ze surovin celého světa. Kosmetika je jemná, bez přidané syntetické parfemace či jiných dráždivých konzervantů či stabilizátorů. 

Typ pleti: anti age, normální pleť

Výrobce: Delibutus s.r.o, Masarykova 624/332 , 400 03, Ústí nad Labem, Česká republika

Naše hodnocení:

Sjednocuje pleť, po použití je vyživená, hebká
Výborný pod jakýkoli krém, ale i samostatně
Funguje i jako prevence proti menším vráskám
Musí se vetřít do mokré pokožky, jinak se olej nevstřebá
Sérum stačí používat párkrát do týdne - může se totiž stát, že se při každodenním používání začne pleť trochu mastit

Podrobné složení produktu

Konzistence: olejová

Obal: skleněný

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu11

Delibutus: Česká konopná kosmetika bez kompromisů

Jak pečovat o stárnoucí pokožku

Kdo se bojí konopí?

Léčivé konopí Delibutus

Obličejová gymnastika

Olej nebo sérum?

Recenze: Matcha karité Delibutus

Rozhovor s konopnou manufakturou Delibutus

Sérum - klíč k dokonalé pleti

Vše, co jste kdy chtěli vědět o séru, ale báli jste se zeptat

Zázrak v jediné kapce - přírodní pleťová séra

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Skvělý / DD 23. 2. 2018 10:52

Ole používám pouze na noc. Ráno pleť působí odpočatě, pleť je hebká, sjednocená, vyhlazená. Jsem velmi mile překvapená výsledkem a možná působí i podvědomí, že pleť je "povzbuzená" přírodními složkami. Rozhodně doporučuji.

Matcha / Eva 8. 11. 2016 10:49

Dobrý den, prosím, která složka ve složení je matcha? Mám o olej zájem, ale ikdyž jsem si všechny složky vyhledala na googlu (ač z názvů plyne, z čeho jsou) nenarazila jsem na matcha čaj, který je v názvu i popisu výrobku. Děkuji

Re: Matcha / Biooo.cz 11. 11. 2016 13:39

Dobrý den, Camellia sinensis je matcha, neboť botanicky se prostě jedná o normální čaj, tedy čajovník čínský. Biooo.cz

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: olejová

Obal: skleněný

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?