Yuuki Menstruační kalíšek 1 (menší) Soft 1 ks

Yuuki Menstruační kalíšek 1 (menší) Soft 1 ks

(6 hodn.)
Značka: Yuuki
Balení:
419
Skladem 1 - 2 ks
Možnosti dodání: již zítra u vás
Praha, Palác Lucerna > 4 ks / Praha, OC DBK > 3 ks / Brno, Šilingrovo náměstí > 2 ks / Praha, Karlín > 2 ks

Měkký menstruační kalíšek Soft v menší velikosti 1 je vhodný pro dívky a ženy, které doposud nerodily.

Popis produktu
Z blogu5
Hodnocení6
Položit dotaz
Popis produktu

Měkký menstruační kalíšek Yuuki Soft v menší velikosti 1 je vhodný pro dívky a ženy, které doposud nerodily. Kalíšek je vyroben z odolného antibakteriálního lékařského silikonu, jeho použití je bezpečné a mnohem pohodlnější, než užití klasických hygienických potřeb.

Menstruační kalíšek je vhodnou alternativou k běžným hygienickým potřebám. Je hygieničtější, levnější a v neposlední řadě také ekologičtější. Díky antibakteriální úpravě brání kalíšek množení bakterií v pochvě a tím eliminuje výskyt mykóz či jiných gynekologických potíží během menstruace. Manipulace s kalíškem je jednoduchá a pohodlná, nedostanete se do přímého styku s krví, jako se se to stává například u tamponů.

Kalíšek Yuuki Soft je vyroben z měkkého lékařského silikonu vhodného pro ženy se zvýšenou citlivostí, kterým dělá problém například zavedení tamponu. Velikost 1 je určena pro mladé dívky a ženy před porodem. Obsah kalíšku je 25 mililitrů, průměr 42 milimetrů a délka včetně stopky 67 milimetrů. Jakmile se naučíte s kalíškem manipulovat, lze stopku zkrátit či ji úplně ustřihnout. 

S menstruačním kalíškem nejen ušetříte svou peněženku i životní prostředí, ale také zažijete dosud nepoznané pohodlí během menstruace. Správně zavedený kalíšek není v těle vůbec cítit, takže můžete bez omezení vykonávat své oblíbené aktivity a nemusíte se obávat protečení či jiných nepříjemností. Kromě pohodlí je kalíšek i výhodnou investicí, neboť při správném používání vydrží sloužit téměř 10 let.

Značka Yuuki vyrábí menstruační kalíšky v České republice, které vydrží 5-15 let. Silikonový materiál, ze kterého je kalíček vyrobený, splňuje nejvyšší kvalitu schválenou pro použití ve zdravotnictví. Můžete vybírat ze dvou různých velikostí a tvrdostí.

Použití: Kalíšek zmáčkněte současně palcem a ukazováčkem a v podřepu ho zaveďte do pochvy tak, aby byl celý dolní okraj kalíšku schovaný v pochvě. Dobře zavedený kalíšek není v těle cítit. Kalíšek opět vyjmněte a vyprázdněte po zhruba 4- 5 hodinách, nejpozději však po 12 hodinách. Během menstruace není kalíšek nutné opakovaně vyvařovat či mýt mýdlem, postačí ho opláchnout teplou vodou.

Upozornění: Vždy před začátkem nového menstruačního cyklu vyvařte kalíšek v horké vodě či sterilizujte v mikrovlnce. Při zavádění i vyjímání kalíšku dbejte na důkladnou hygienu rukou. Stopka neslouží k vyjímání kalíšku, v takovém případě by mohlo dojít k jejímu přetržení. Kalíšek vyjímáme uchopením za dno.

Značka Yuuki vyrábí menstruační kalíšky v České republice, které vydrží 5-15 let. Silikonový materiál, ze kterého je kalíček vyrobený, splňuje nejvyšší kvalitu schválenou pro použití ve zdravotnictví. Můžete vybírat ze dvou různých velikostí a tvrdostí.

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Výrobce: Yuuki - BETA obchodní společnost, s.r.o., Křižanská 1 , 460 10, Liberec, Česká republika

Naše hodnocení:

Skvělý kalíšek pro první seznámení.
Dobrý tvar a pevnost tak akorát, hezky sedí.
Český výrobek s výbornou cenou.
Z blogu5

Intimní potřeby bez chemie

Jak správně vybrat menstruační kalíšek

Menstruační kalíšek jako ekologická varianta při menstruaci

Menstruační kalíšky: V čem vězí jejich oblíbenost?

Vaši superhrdinové roku 2018 aneb co jste si kupovali nejvíce

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Spokojenost! / Jani 4. 5. 2014 11:30

Pohodlné na nošení, eko, české, s desinfekčním kalíškem v balení, snadné zavádění... Problém mám ještě s vyjímáním, ale asi musim ještě natrénovat ;-)

/ Lenka 9. 2. 2021 17:54

Nemám sice zkušenosti s jinými kalisky, ale tento mi vyhovuje tak není důvod dívat se po jiném, chvíli trvá než se zavádění a hlavně vytahovaní naučí, ale pak už to jde samo :)

Super! / Šárka 11. 7. 2016 11:02

Dlouho jsem s koupí kalíšku váhala, nyní lituji, že jsem si ho nepořídila už dřív. Jeho nošení je pohodlné, vůbec o něm nevím. Se zavedením jsem se prala pouze první den, pak už to šlo lehce. Neproteká. Český výrobek!

Kalíšek / Naomi 14. 7. 2013 19:09

neskutečně pohodlné a hlavně levné oproti ostatním značkám... ;) spokojenost

Bezva / Veronika 21. 1. 2019 11:48

Patří určitě ke skupině kalíšků s pevnějším silikonem. Ale mám doma i z měkkého silikonu, protože jsem si myslela, že s ním bude lepší manipulace a musím přiznat, že nakonec dávám přednost tomuto. Lépe se zavádí i vyjímá a neprotéká. Spokojenost.

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Související dotazy z poradny

Chtěla bych se zeptat, zda je kalíšek Yuuki dodáván včetně sterilizačního kelímku. Ano, menstruační kalíšky ...

Nenašli jste to pravé? Co tohle?