Eco Cosmetics Mléko na opalování SPF 15 75 ml

Eco Cosmetics Mléko na opalování SPF 15 75 ml

Značka: Eco Cosmetics
Certifikáty: VEGAN, Ecocert
Certifikát VEGANCertifikát Ecocert
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Ochranný sluneční krém poskytuje pokožce celého těla ochranu před UVA i UVB zářením. SPF 15 je vhodný pro středně citlivý fototyp do oblastí s mírně tropickým podnebím a intenzivnějším slunečním zářením.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu8
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Ochranný sluneční krém Eco Cosmetics poskytuje díky obsaženým minerálním filtrům optimální ochranu pokožce celého těla před UVA i UVB zářením. SPF 15 je vhodný pro středně citlivý fototyp pleti do oblastí s mírně tropickým podnebím a lehce intenzivnějším slunečním zářením, nebo pro citlivější fototyp do oblastí s mírným podnebím. Obsažené panenské oleje, bambucké máslo a rostlinné výtažky pečují o náročné potřeby pokožky během slunění.

Ochrana pleti před slunečním zářením je velmi důležitá. Kromě možných zdravotních komplikací sluneční záření způsobuje také předčasné stárnutí pleti, které se mimo jiné projevuje například stařeckými skvrnami a vráskami. Opalovací krém obsahuje výtažek z rakytníku, který má vynikající regenerační schopnost a kromě toho je také skvělým zdrojem betakarotenu. Ten pomáhá připravit pokožku na sluneční záření a zároveň prodloužit získané opálení.

Obsažené bambucké máslo a jojobový olej mají dohromady přirozené SPF 4-8 a navyšují tak ochranu krému. Kromě toho pečují o výživu a hydrataci pleti a vytváří na pokožce ochranný film, jenž zabraňuje nežádoucímu setření přípravku. Výtažek z granátového jablka je bohatý na rostlinné polyfenoly, které neutralizují účinky volných radikálů, jenž mimo jiné vznikají také působením slunečního záření.

Použití: Naneste dostatečné množství krému na pokožku celého těla. Po koupání aplikaci zopakujte.

Eco Cosmetics, to je německá značka nabízející šetrné kosmetické produkty, z nichž některé jsou přímou určené pro ty nejmenší. Výrobky obsahují nevšední kombinace rostlinných složek a nesou certifikát Vegan (kromě balzámu obsahujícího včelí vosk).

Barva: bílá

Výrobce: eco cosmetics GmbH & Co. KG, Hildesheimerstr. 353 , D-30880, Laatzen, Německo

Z blogu8

4 tipy pro správné opálení

Jakou ochranu si letos vyberete proti sluníčku?

Jaký jste fototyp?

Preventivní ochrana před slunečními paprsky

Připravte pokožku na léto

Přírodní vs. syntetické přípravky na opalování

Pupínkový detektiv: opalovací krémy

Zdravé opalování na vlnách bio kosmetiky

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

doporucenie / Adi 10. 7. 2013 23:05

chráni vyborne. povedala by som, ze ma vyssiu ochranu ako 15. Tazsie sa rozotiera, ale da sa to zvladnut. Z obycajnych kremov som mala spatnu plet, ale tento je vyborny, ziadna neziaduca reakcia.

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?