Biopurus Moringový olej 250 ml

Biopurus Moringový olej 250 ml

Značka: Biopurus
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Za studena lisovaný moringový olej je vyráběn z tobolek behenového stromu. Je bohatý na železo, vitamín C, draslík, vápník, aminokyseliny a antioxidanty. Použití oleje je proto velice vhodné pro ošetření suché zralé pleti, kterou hydratuje a zjemňuje vrásky. Olej je lokálně účinný i proti akné. Z moringového oleje si můžeme připravit také vlasový zábal. Před mytím vlasů si do délek vetřeme pár k

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Za studena lisovaný moringový olej je vyráběn z tobolek behenového stromu. Je bohatý na železo, vitamín C, draslík, vápník, aminokyseliny a antioxidanty. Použití oleje je proto velice vhodné pro ošetření suché zralé pleti, kterou hydratuje a zjemňuje vrásky. Olej je lokálně účinný i proti akné.

Z moringového oleje si můžeme připravit také vlasový zábal. Před mytím vlasů si do délek vetřeme pár kapek oleje a necháme působit alespoň 15 minut. Poté vlasy umyjeme a upravíme obvyklým způsobem. Vlasy budou zdravé a pevnější.

Balení: 250 ml.

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?