CareMedica Oční krém 30 ml

CareMedica Oční krém 30 ml

Značka: CareMedica
Certifikáty: CPK
Certifikát CPK
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Oční krém s houbou reishi a maitake pro normální až smíšenou pleť hloubkově regeneruje a má anti-agingové vlastnosti. Síla vitálních hub navrátí pleti rovnováhu. 

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Pleť kolem očí je jednou z nejcitlivějších a nejtenčích na našem těle, proto jsou známky stárnutí viditelné právě zde jako první.

Oční krém od značky CareMedica obsahuje extrakt z houby reishi, jejíž aktivní látky pomáhají omladit pleť. Spolu s výtažky z plamatky zelné a mořských řas zjemňují vrásky a vyhlazují jemnou pokožku kolem očí. Krém má lehkou krémovou texturu, která se velmi rychle vstřebává.

Oční krém pleť okamžitě hydratuje, regeneruje, rozjasňuje a vyhlazuje. Při pravidelném používání redukuje výskyt jemných vrásek, tmavých kruhů pod očima a otoků. Obsažený jojobový olej reguluje množství kožního mazu, kterého má pokožka kolem očí nedostatek. Působí regeneračně a je vhodný pro citlivou pokožku. Udržuje vysokou elasticitu kůže a eliminuje vznik vrásek. 

Veškeré složky naší kosmetiky splňují požadavky standardů ochranné známky CPK.

Použití: Malé množství krému aplikujte na hřbet ruky, rozetřete, postupně nanášejte kolem očí a jemným poklepáváním vmasírujte do pokožky. Krém je možné použít i jako noční oční krém. Aplikujte vždy ráno a v případě potřeby i večer na důkladně vyčištěnou pleť.

Značka CareMedica byla vytvořena v naprostém souladu s přírodou. Jedná se o luxusní houbovou kosmetiku, která pečuje o vaši přirozenou krásu. Chceme-li být zdraví a vitální, měli bychom žít v harmonii a udržovat tuto křehkou rovnováhu Yin a Yangu. 

Typ pleti: všechny typy pleti

Výrobce: TCM point s.r.o., Tomkova 53 , 549 54, Police nad Metují, Česká republika

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?